inspiracija

Ženstveno, udobno i TAKO MOĆNO! Odela Tamare Dragičević koja svaku ženu pretvaraju u KRALJICU ELEGANCIJE

1

Popularna glumica Tamara Dragičević obožava odela, a rado nosi i modele klasičnog dizajna i ekstravagantnije varijante

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Odela su, otkako su ušla u žensku modu, pouzdan način da s lakoćom i uiz maksimalnu udobnost ostavite snažan utisak, naročito ukoliko umete mudro da ih kombinujete.


Proteklih godina, ženska odela su napravila pravi mali modni bum na svetskoj i domaćoj sceni, a ovi dvodelni kompleti daju značajnu dozu samopouzdanja, modne nadmoći i vrlo suptilne elegancije, a šik izgled je s njima zagarantovan.
S obzirom na njihovu popularnost, sve je više interesantnih krojeva i dizajnerskih rešenja, a naše omiljene zvezde nose ih u gotovo svim prilikama.

 

Glumica Tamara Dragičević, čiji stil ne prestaje da nas oduševljava, i sama je velika ljubiteljka odela, pa smo je u poslednje vreme videli u više interesantnih odela, a mi prosto ne možemo da odlučimo koje je od kog lepše i bolje kombinovano!

 


Od prošle jeseni, pink boja je veoma popularna u hladnijim mesecima, pa smo trendseterke viđali u ružičastim bundama, kaputima, blejzerima i, uopšte, kao statement motiv koji svaki autfit čini upečatljivim. Tamara Dragičević otišla je korak dalje i odabrala roze odelo, a ponela ga je s ultraefektnom zebrastom bluzom... Tako se to radi!

 


Za nedavni večernji izlazak, jedna od omiljenih domaćih glumica odabrala je belo odelo, ali ovog puta nije "igrala na sigurno".

 

Odlučila se za pomalo neobičan kroj: predimenzionirani blejzer s naglašenim ramenima i dvorednim kopčanjem i vrlo popularne zvonaste pantalone, a svemu je dodala kratki crni top. Wow, wow, wow!

 

1 / 4 Foto: Instagram/printscreen


Tamara Dragičević je nedavno sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom prisustvovala proslavi jedne prodavnice satova u Beogradu, a za ovu priliku odabrala je poslovno-svečani stil. Ovog puta, glumica je odabrala model klasičnog i jednostavnog dizajna, a utisak pojačava boja odela – očaravajuća burgundi nijansa, jedna od omiljenih iz jesenje palete.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Umesto košulje, Tamara je ponela jednostavni crni prsluk, a očekivane salonke zamenile su šik mokasine. Čista inspiracija, zar ne?


Zvezda filma "Toma" i ovog leta posetila je Republiku Srpsku, kada je sa suprugom uživala u koncertu Zdravka Čolića na završnoj večeri drugog internacionalnog muzičkog festivala Banja Luka Fest. Za ovu priliku, Tamara je ponovo birala odelo, a izbor je pao na sivi komplet sastavljen od dubokih pantalona zvonastih nogavica i dugačkog sakoa uz koji je glumica ponela kraći zebrasti top.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Baš kad pomislite da ne može bolje – glumica nas još više oduševi!

 

 

makonda-tracker