modna inspiracija

Čini da sve deluje skuplje i otmenije! Omiljeni dezen Tamare Dragičević je MOĆAN, efektan i tako savršen za leto

0

Popularna glumica Tamara Dragičević u poslednje vreme često nosi isti dezen, a do sad smo je videli u takvom topu, kombinezonu, pantalonama, košulji

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Životinjski dezeni obično se češće nose zimi, kako bi dale malo topline odevnim kombinacijama, ali nije retkost videti ih i u letnjim odevnim varijantama.


U ponudi se može naći bezbroj modela mini-haljina i pencil suknji s tigrastim dezenom, a ništa manje nije zastupljen leopard print. Međutim, ukoliko pitate glumicu Tamaru Dragičević, ništa ne može da zameni kvalitetan komad ukrašen šarama zebre!

 

Zebrasti print jedan je najpopularnijih proteklih godina, pre svega je svojim moćnim i jednostavnim crno-belim kontrastom ostavlja snažan utisak, a dozvoljava kombinovanje s neutralnim tonovima koliko i s nekim efektnijim bojama poput pink, narandžaste, crvene... Uz to, modni znalci često ističu da je zebrasti dezen pouzdan način da učinite da look deluje skuplje i luksuznije, kao i da ostavite da utisak da ste se mnogo više potrudili.

 

Šarmantna glumica i jedna od najbolje odevenih žena naše javne scene s vremena na vreme ponese odeću sa zebrastim printom, a poslednjih nedelja se čini da je ovaj dezen naročito inspiriše.


Tamara, inače, sa svojim suprugom i kolegom Petrom Benčinom ovih dana uživa u posebnom porodičnom putovanju kroz Italiju, a za uživanje s njihovom ćerkom Stašom i sinom Lazarom spremila je vrlo udobne odevne kombinacije. Ipak, one su, kako to i očekujemo od nje, izuzetno trendi, pa je zvezda filma "Toma" na sjajan način osmislila svoj lični letnji stil za mamu.

 


Pred samo putovanje, ovaj bračni par posetio je Banja Luka Fest, gde su Tamara i Petar uživali u koncertu legendarnog Zdravka Čolića, a Tamara je tada uz efektno letnje odelo ponela upravo komad sa zebrastim šarama.

 

 

Reč je o asimetričnom kratkom topu s jednom bretelom, uz koji je ranije kombinovala predimenzionirane naočare za sunce s ramom istog dezena!

 


Na odmoru, pred spust kanuom u jednom parku, ova vesela porodica je pozirala za selfi, a glumica je tada pokazala da ponovo nosi zebrasti print. Ona je pokazala odevni predmet dužih rukava i šireg kroja, a kako se ne vidi cela figura, nije jasno o kakvoj je odeći reč.

 


Međutim, nas je ova fotografija podsetila na jedan od najefektnijih kombinezona koje smo videli ove godine – zebrasti model koji je Tamara Dragičević ponela još u aprilu.

 

 

U nastavku svog porodičnog putovanja, Tamara je sela da predahne na stepenicama dok su njeni mališani neumorno trčkarali okolo, a tada smo imali priliku da vidimo šik kilote u zebrinim šarama. Ove trendi pantalone ponela je s jednostavnom sivom majicom, koju je lako mogla da pozajmi i od supruga, a sve je "začinila" crvenim kačketom.

 

Tamara Dragičević
foto: Instagram

Inače, ova ljubav prema zebrastom dezenu nije novina u stilu Tamare Dragičević, budući da nas je pre nekoliko meseci oduševila fenomenalnim načinom na koji je ponela jednu ovako ukrašenu košulju. Naime, glumica je tada kombionovala ovaj zebrasti komad s upečatljivim pink odelom i svima oduzela dah.

 

 

 

 

 

makonda-tracker