Modni svet je POLUDEO za njima

Nataša preferira PREDIMENZIONIRANO, a sve su tako ŠIK: 10 odela kojima poznate Srpkinje pomerile granice SEKSEPILA

0

Proteklih godina poznate lepotice za javna pojavljivanja sve češće umesto haljina kao proverenog recepta za elegantan izgled biraju odela, a dizajneri se utrkuju da ponude sve interesantnije modele. Ako pitate dame na našoj sceni, ovo je njihov izbor

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jednostavno — ima nešto u ženskom odelu!


Dvodelni komplet koji daje dozu samopouzdanja, modne nadmoći i vrlo suptlne elegancije sve je popularniji proteklih godina, pa je na tržištu sve više modela od različitih materijala, zanimljivih krojeva i rešenja.


Na šarm odela nisu ostale imune ni žene na našoj javnoj sceni, pa smo imali priliku da ih vidimo u različitim varijantama, a ove su ostavile najsnažniji utisak.

 


Nataša i Kristina Bekvalac


Pevačica i stilistkinja spadaju u najpopularnije sestre u svetu poznatih, a one se bez sumnje izdvajaju stilom. S obzirom na to da Kristina brine o Natašinom izgledu, nije ni čudo što ih viđamo slično stilizovane, a ove obožavaju ženska odela, pa smo ih tako videli u modelima koji podsećaju jedan na drugi.


Najpre se Nataša na otvaranju jedne prodavnice u Beogradu pre godinu dana pojavila u smeđem oversized odelu koji čine sako na preklop i vezivanje i komotne pantalone...

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

... a potom smo Kristinu na jednoj reviji videli u predimenzioniranom crnom odelu koje naglašava ramena i širokim pantalonama.

 

Dragana Mićalović

 

Šarmantnu glumicu smo na jednom događaju videli u klasično dizajniranom odelu bele boje, koje je posebno istaklo njenu vitku figuru. Dragana je ispod sakoa ponela beli top, a sve je zaokružila nude salonkama.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Milena Radulović

 

Na beogradskoj premijeri filma "Toma" glumica Milena Radulović prošetala je crvenim tepihom u jednom od najinteresantnijih izdanja te večeri.

 

Ona se opredelila za crno odelo prekriveno šljokicama čiji su reveri i džepovi mat, a blago je predimenzionirano, dok ispod sakoa viri crni top. Tome je dodala vrlo efektnu crnu torbu sa zlatnim lančićem, a sve je očarala širokim osmehom.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tijana Stoisavljević Milutinović

 

Iste večeri, šarmantna voditeljka pozirala je foto-reporterima u vrlo zanimljivom modelu odela u nežnoj krem nijansi. Ona se opredelila za pantalone ravnog kroja i strukirani blejzer, a tu je i prsluk naglašava struk na vrlo suptilan način. Tijana se opredelila za puštenu ravnu kosu i umerenu šminku, a posebnu notu glamura njenom izgledu dale su viseće minđuše.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ceca


Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Svetlana Ražnatović pojavila se u odelu plave boje, sastavljenom od jednosavnog sakoa i pantalona širih nogavica, koje je odlučila da kombinuje s elegantnom teget bluzom i crnim cipelama.

 

1 / 4 Foto: printscreen hit tvit


Nikolina Kovač

 

Prilikom posete izložbe "Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve ― Žan Pol Gotje" u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, Nikolina je nosila tamno odelo vrlo zanimljivog kroja. Pantalone krase komotne nogavice koje se u donjem delu šire, dok je i ovaj sako kratak, a pevačica je rešila da ga kombinuje s klasičnom belom košuljom. Ovaj gornji deo ima samo jedan red zlatnih dugmića, nabrana ramena i rukavi su jednostavni i naglašeni košuljom.

 

 

Ana Nikolić


Odela su često izbor Ane Nikolić, koja je jednom prilikom odlučila da ponese zebrasto odelo kojim dominira crna boja, a kombinovala ga je s klasičnom belom košuljom i belim šeširom. Reč je o modelu dugačkih nogavica na pantalonama kakve obožava dizajnerka Viktorija Bekam, pa su one često deo njenih kolekcija.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Jelena Karleuša


Na jednom snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Jelenu Karleušu smo videli u odelu zebrastog printa, s tim što se odlučila za sitniju varijantu šara. U pitanju su pantalone pripijene uz noge koje se pri dnu nogavica uz pomoć šliceva šire i sako podvrnutih rukava, a Karleuša ih je ponela preko poluprovidnog topa.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Aleksandra Prijović

 

Među poznatim ljubiteljkama odela je i pevačica Aleksandra Prijović, koju smo jednom prilikom videli u belom modelu čiji je blejzer strukiran, dok je struk dodatno naglašen kaišom. Ona se odlučila za pantalone ravnog kroja i klasične bele salonke.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker