inspiracija

Urbano, praktično i zauvek trendi: Tamara Dragičević ovaj jeftin modni detalj nosi cele godine

0

Decenije prolaze, a ovaj aksesoar ne gubi popularnost i, štaviše, ovih dana može da se nosi uz gotovo sve!

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Popularna glumica Tamara Dragičević jedna je od najbolje odevenih žena naše javne scene, a ona na sjajan način kombinuje različite stilove i naizgled nespojive komade i uklapa ih u jedinstven modni izraz.


Uvek besprekorno odevena, zvezda filma "Toma" iz dana u dan nas oduševljava interesantnim modnim odabirima, a pre nekoliko dana pokazala je pratiocima na Instagramu trendi odevnu kombinaciju sastavljenu od crvenog strukiranog kaputa, predimenzioniranog kariranog šala i – jednostavnog sportskog kačketa bež boje.

 


Ovaj aksesoar spada u omiljene kada je u pitanju stil Tamare Dragičević, pa smo tako imali priliku da vidimo kako ga nosi u raznim modnim varijantama.

 

Tako je pre nekoliko meseci, tokom porodičnog letovanja, glumica rešila da se zaštiti od sunca na plaži upravo ovakvim modnim detaljem, uvek praktičnim i korisnim na visokim temperaturama.

 

Tamara Dragičević
foto: Tamara Dragičević Instagram

Jednostavan jednobojni kačket glumica je odabrala i za deo sportske odevne varijante, sastavljene od helanki i obične majice, tokom posete Lazarevom kanjonu u blizini Bora.

 

Da sportski kačket može da izgleda efektno i u kombinaciji sa svečanijim komadima, Tamara je pokazala spojivši ga s elegantnom bluzom s puf-rukavima.

 

Tamara Dragičević
foto: Tamara Dragičević Instagram

 

makonda-tracker