za damski stil

Prodavnice u Srbiji su PREPLAVLJENE NJIMA: Omiljene pantalone Džej Lo i Kejt Midlton zrače ženstvenošću i otmenošću

0

Kako izgledati savršeno doterano, a ipak svedeno i odmereno? Kako pronaći komad koji ide uz bukvalno sve i može da se nosi decenijama? Evo jedne ideje naših omiljenih trendseterki...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Pevačica i glumica Dženifer Lopez preferira haljine, ali kada se pojavi u pantalonama – to postane vodeća modna vest dana! Nije ni čudo, jer Džej Lo bira vrlo pažljivo i obično nosi najaktuelnije trendove, pa je tako i ovog puta odabrala model za koji stručnjaci kažu da je najpopularniji u ovom trenutku i biće još dugo.


Dženifer se na događaju Raising Latina Voices, održanom kako bi se podržali privrednici latinoameričkog porekla, pojavila u odelu modne kuće Fendi koje je sinonim za šik!

U pitanju je komplet sastavljen od neobičnog sakoa za izrezima i zanimljivog dizajna i vrlo trendi pantalona kojima trendseterke jednostavno ne mogu da kažu "ne". Reč je o dubokom modelu pantalona širih nogavica, koje lepršaju pri koračanju i odišu otmenošću, a vrlo su zgodne za nošenje s visokim potpeticama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica 🦋 (@jlotruelove_)

 

S obzirom na belu boju, one dodaju ženstvenost, nežnost i romantiku odevnoj kombinaciji, a mogu da se nose uz sve boje, kao i uz jednobojne i dezernirane blejzere, rolke, bluze...


Ovaj model pantalona vrlo je popularan među slavnim damama u poslednje vreme, a princeza od Velsa Kejt Midlton nedavno ih je nosila tokom kraljevske turneje po Karibima. Kombinovala ih je sa crvenom safari jaknicom i belim cipelama, dok je u ruci nosila belu torbicu.

 

Kejt Midlton, Princ Vilijam, bele pantalone, Safari jakna
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

I Megan Markl, njena rivalka u borbi za srca fanova britanske kraljevske porodice, poseduje isti model pantalona, koje je nosila kao deo odela, odnosno sa strukiranim belim sakoom s dvorednim kopčanjem.

 

Got it!

 

 

makonda-tracker