praktično

Ovo je najpametniji način da potrošite novac! Tamara Dragičević ima čizme kakve možete nositi od septembra do aprila

1

Ove udobne čizme koje su uvek u modi očarale su trendseterke odavno, pa im nije odolela ni jedna od najbolje odevenih dama naše javne scene

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska glumica Tamara Dragičević ne greši kada je moda u pitanju, a najnoviji par obuće kojim je ostavila snažan utisak jesu najpraktičnije čizme za jesenju sezonu.


Zvezda filma "Toma" nakon besprekornog letnjeg stila kojim nas je oduševljavala proteklih meseci blista i u jesenjim odevnim kombinacijama i nepogrešivo kombinuje boje i komade, a nedavno je u dva navrata nosila gumene čizme koje su apsolutni must have ove godine.

 

Tamara je pre nekoliko dana uživala na Oplencu s porodicom i prijateljima , a za tu priliku je odabrala udobne crne pantalone i lagani bež kaput, koje je ponela s dubokim "velingtonkama".

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

U pitanju su gumene čizme do kolena koje imaju ravan i ojačan đon i vrlo su efektne maslinaste boje, što ih činhi savršenim za kombinovanje s odećom iz jesenje palete. Uz to, one se odlično uklapaju u trend masivne, chunky obuće, koja dominira već nekoliko sezona, a o tome koliko je korisno imati ovako pouzdane čizme tokom kišnih dana ne treba trošiti reči.


Ovaj praktičan par obuće već godinama se vraća kao vodeći trend jeseni, a a Tamara je nedavno svoje udobne čizmice nosile i tokom odmora u Ljubišu, kada ih spojila s biciklističkama.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

 

 

 

makonda-tracker