(video)

Od frizure, preko haljine, pa do čizama – SAVRŠENSTVO: Tamara Dragičević modnom fantazijom pokorila Beograd

0

Glumica Tamara Dragičević je svojim istančanim modnim ukusom privukla pažnju mnogih i opravdano postala jedna od uticajnijih poznatih ličnosti u Srbiji.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Tamara Dragičević je bila u ulozi stručnog žirija na jednom takmičenju šminkera koje se održalo u srpskoj prestonici. Šarmantna glumica je još jednom pokazala da je neosporno talentovana za modu i negu, a ne samo za glumu.

 

Biti u žiriju jednog bitnog takmičenja koje afirmiše mlade šminkere i edukuje o tome šta je lepo i pravilno u svetu mode je svakako privilegija za našu glumicu, a ona se odužila svojim holivudskim izdanjem na najbolji mogući način.

Tamara je još jednom opravdala ulogu stilizovane žene koja je pleni harizmom i neprestano crpi novu originalnost u svojim izdanjima. Ona se pojavila u beloj haljini sa otvorenim leđima i sve zasenila.

Glumica se odlučila za midi-dužinu koju krase posebni rukavi i jedinstven kroj spreda, a da bi sve bilo glamurozno do kraja, Tamara je odabrala elegantne čizme koje idu tačno do haljine. Model za koji se glumica opredelila je jako moderan ove sezone, pa ako niste, nabavite što pre moćne čizme u špic koje možete kombinovati na bezbroj načina.

 

Osim haljine, i frizura je bila jedinstvena. Tamara je imala frizure koje pripadaju starom Holivudu, zanosne punđe i jako natapirana kosa, a izdanje je upotpunila efektnim minđušama.

 

 

makonda-tracker