da pamet stane

Rame uz rame s Amal Kluni (ali za nijansu lepše obučena): Nina Seničar bajkovitim izdanjem bacila Holivud na kolena

1

Jedna od najlepših Srpkinja ponovo je svima oduzela dah i preplavila modne portale kada se na jednom holivudskom događaju pojavila u društvu svog slavnog supruga

foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održano drugo godišnje gala veče Muzeja filmske umetnosti, koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.

 

Najistaknutija imena svetskog šou-biznisa u ovom trenutku prisustvovala su dugo iščekivanom događaju i prikupila više od 10 miliona dolara za donaciju Muzeju. Veče je, takođe, bilo posvećeno Miki Li, Stivu Mekvinu i Tildi Svinton, kao i Džuliji Roberts, koja je dobila priznanje Icon Award za njen doprinos umetnosti.


Crvenim tepihom prošetao je veliki broj slavnih, pa smo tako u najelegantnijim izdanjima videli Amal Kluni, Džesiku Čestejn, Glen Klouz, Džuliju Roberts, Hejli Biber, Selenu Gomez, Kaju Gerber... i našu Ninu Seničar!

 

Srpska manekenka, glumica i voditeljka stigla je na događaj u društvu svog supruga Džeja Elisa, popularnog holivudskog glumca, a za šetnju crvenim tepihom odabrala je izdanje koje se može opisati samo kao nenadmašna elegancija!

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Prelepa Novosađanka odabrala je za ovu priliku haljinu s potpisom modne kuće Alberta Ferretti, otmenu toaletu balskog kroja čiji se gornji deo sastoji od korseta, a donji od raskošne suknje koja pada do poda. Poseban detalj jesu džepovi, koje slavne dame sve češće biraju za crveni tepih jer olakšavaju dugo poziranje, a Nina se odlučila za model intenzivne i luksuzne nijanse crvene boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Šik haljina s decentnim izrezom ukrašena je upečatljivom mašnom, a Nina se uz holivudsko izdanje odlučila za istu takvu frizuru, pa je kosu podelila na razdeljak sa strane i zalizala, pustivši je da pada niz leđa.

 

U galeriji pogledajte s kim se sve naša Nina družila ove večeri.

 

1 / 27 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

makonda-tracker