da li biste ovo nosili?

Kad se spoje Gucci i Adidas – FANTAZIJA ili KATASTROFA? Džulija Roberts u odelu koje izaziva sve, samo ne ravnodušnost

2

Džulija Roberts i Džordž Kluni promovišu svoju novu romantičnu komediju Karta za raj.

foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Džulija Roberts i Džordž Kluni su dugogodišnji prijatelji i glumački par koji je radio zajedno na nekoliko projekata. Holivudski glumac i glumica ovog puta igraju u romantičnoj komediji čija se radnja odvija na Baliju.

 

Oni su rastavljeni bračni par koji želi da spreči svoju ćerku da se uda za čoveka kog ne poznaje dovoljno. Iako su stalno u svađi, među njima i dalje ima hemije...

Ovaj par je sada gostovao u jednoj emisiji na čije snimanje su došli modno usklađeni. I dok je Kluni uvek bez greške, Džulija je ovog puta podelila mišljenja publike.

 

Holivudski zavodnik se pojavio u sivom odelu i crnoj košulju, pa je svojom pojavom plenio kao i godinama unazad, dok se glumica odlučila za odelo krem nijanse. Džulija je ponela komplet brenda Gucci Adidas i spojila sport i eleganciju. Ispod sakoa je imala klasičnu belu košulju u crnu kravatu.

 

1 / 5 Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

 

Roberts je nasmejano šetala u odelu koje čini sako sa crnim prugama na rukavima, podsećajući na trenerku, ali i sa pomešanim logom Gucci Adidas brenda.

 

Široke pantalone sa istim uspravnim crtama sa strane kao i sako, bile su deo kompleta, a glumica je sve upotpunila vrtoglavo visokim crnim salonkama. Inače, poseban detalj njenog modnog izdanja je i krzno na rukavima sakoa, što sve zajedno čini jednu jako specifičnu kombinaciju prema kojoj ne možete biti ravnodušni.

 

 

makonda-tracker