manekenka je oduševljena beogradom

Skoro da su najbolje drugarice: Alesandra Ambrozio PONOVO na nastupu Seke Aleksić, sada u društvu holivudskog glumca

1

Alesandra Ambrozio je u poseti Beogradu, a pored šetnje našom prestonicom, iskoristila je priliku i da oseti ludi provod po kom je naš grad prepoznatljiv.

foto: EPA/ SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA/ SEBASTIEN NOGIER

Alesandra Ambrozio je najpre privukla pažnju boravkom u susednoj Budvi, a nakon toga sve nas je oduševila druženjem sa Sekom Aleksić na jednom rođendanu na kom je bila sa Ninom Seničar.

 

Beograd je ovih dana sedište čuvenih lepotica, a lepa Alesandra se ludo provodila uz hitove Seke Aleksić, čemu svedoče i brojni snimci na Tviteru, ali i Sekina objava uz opis "još malo, pa najbolje drugarice".

 

Velika je senzacija kada u našu prestonicu dođe svetski poznata manekenka i dovede Holivud sa sobom. Uz Sekine hitove je uživao i Džej Elis, a koliko su se lepo proveli govore i fotografije na profilu Nine Seničar. Bez sumnje je da je Aleksićeva napravila žurku za pamćenje. 

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Inače, Džej Elis je popularni holivudski glumac, našoj javnosti poznat i kao suprug Nine Seničar.

Slavna manekenka je došla na rođendan Milana Blagojevića, poznatog fotografa koji u svojoj karijeri ima ostvarene brojne saradnje sa svetskim modelima.

Atmosfera je bila prava rođendanska, a pored naše Nine koja je blistala u srebrnoj haljiini i bila jedna od najveselijih, Alesandra je uživala uz dobro poznate hitove pevačice koja se pohvalila na Tviteru svojom novom drugaricom i našalila da će uskoro postati najbolje prijateljice.

Podsetimo, boravak Alesandre Ambrozio je uzdrmao javnost, a brojni regionalni mediji prate svaki njen korak, s obzirom da se retko dešava da jedna od najlepših žena na svetu boravi u našoj okolini.

 

 

makonda-tracker