internet je eksplodirao

Prvi put – OČI U OČI! Kad se manekenka udala za njenog bivšeg, pevačica je završila u bolnici, a sada su se srele

0

Od juče na društvenim mrežama nema druge teme jer su se pred celim svetom susrele Selena Gomez i Hejli Biber!

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Selena Gomez i Džastin Biber bili su zlatni par koji su tinejdžerke obožavale, a među onima koji su navijali za njihovu ljubav bila je i Džastinova obožavateljka Hejli Boldvin. Vreme je prolazilo, Selena i Džastin su raskidali i mirili se, Hejli je u međuvremenu i sama postala vrlo poznata ličnost i uspešna manekenka, a Džastin i ona su se zavoleli i venčali posle nekoliko sedmica veze.


Od tada za manekenku traje pravo zlostavljanje koje trpi na svakom koraku, jer mnogi veruju da je Biber varao Selenu Gomez s njom, naročito jer je pevačica završila u psihijatrijskoj ustanovi nakon vesti o njihovom venčanju.


Od juče, tome bi trebalo da je došao kraj!

 

Selena Gomez i Hejli Biber prisustvovale su sinoć u Los Anđelesu gala večeri Muzeja filmske umetnosti, kada su iskoristile priliku da se fotografišu zagrljene i pokažu da između njih nema zle krvi.

 

 

One su bile nasmejane, opuštene i pozirale kao najbolje prijateljice, a od sinoć gotovo da nema važnije teme na društvenim mrežama.

 

"Tako se ostavlja prošlost iza sebe, bravo, Selena", "Ove devojke su primer", "Kakav zaokret u pop kulturi", "Bravo, devojke, prestanimo da huškamo žene jedne na druge"... neki su od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ty (@tyrellhampton)

 

Hejli Biber se, inače, godinama suočava s virtuelnim zlostavljanjem jer fanovi Selene Gomez tvrde da je ona kriva što je pevačici i glumici slomljeno srce, a kad god se sa suprugom pojavi na crvenom tepihu okupljeni fanovi uzvikuju Selenino ime i vređaju Hejli.

 

Ona je nedavno gostovala u podkastu "Call Her Daddy", gde se osvrnula na početak svoje veze s Biberom i prvi put jasno rekla da pevač nije prevario Selenu Gomez s njom.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Ne. Kad smo počeli da provodimo vreme zajedno, kad smo počeli da se "muvamo", on nije bio u vezi, ni u jednom trenutku. Nikad to ne bih uradila. Nije u mom karakteru da se mešam u nečiju vezu. Nikad to ne bih mogla da uradim, vaspitana sam bolje od toga. Ne zanima me da to radim, nikada nije – rekla je jasno Hejli. – Mislim da postoje situacije kada s nekim čas jeste, čas niste, ali ovo nije bila takva situacija. Mogu da kažem i tačka: nisam bila s njim dok je bio u vezi s bilo kim drugim. To je kraj priče. A između nas se nešto dešavalo od moje osamnaeste godine.

 

Za sve to vreme i Hejli i Selena su naizmenično bile s Biberom, tvrdi ona, uz još poneku devojku, ali razume kako ljudima deluje to što su se pevač i ona verili samo nekoliko nedelja nakon što je Džastin viđen kako se druži sa svojom bivšom devojkom.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Ali ovo je bila situacija za koju mogu sa sigurnošću da kažem da je za njih bilo ispravno što su zatvorili ta vrata – dodala je Hejli.


Ona je priznala da joj je ovaj deo razgovora vrlo neprijatan i rekla da je najbolje što je moglo da se desi Biberu i Gomezovoj da nastave dalje.

 

 

 

 

 

makonda-tracker