pogledajte

Porodično gnezdo od 4,5 MILIONA DOLARA i 1.000 kvadrata: Raskošna vila Nine Seničar i Džeja Elisa u Americi

0

Nina Seničar uživa u ljubavi sa Džejom Elisom sa kojim ima i ćerku Noru Grejs, a nakon njegovog uspeha u filmu Top Gun: Maverick, par se uselio u novu luksuznu vilu.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Džej Elis je nakon uloge u nastavku kultnog Top Gun-a ostvario neverovatan uspeh, konačno je svet čuo za njega, mada u Srbiji je najviše poznat po ljubavi sa nekadašnjom voditeljkom i glumicom Ninom Seničar.

 

Porodica Elis Seničar je rešila da se preseli u novi dom, a od kadrova i luksuzne vile će vam stati dah. Njihov novi dom od 4,5 miliona dolara se nalazi na Spolding skveru, istorijskom kvartu Los Anđelesa gde je prosečna cena "skromne kuće" oko dva miliona dolara.

 

Pomenuta vila je sagrađena još 1919. godine u tradicionalnom američkom stilu, ukupne površine hiljadu kvadratnih metara! Bela boja i mermer dominiraju u eksterijeru, dok je enterijer posebna priča.

 

1 / 5 Foto: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

U vilu su raspoređene tri spavaće sobe sa isto toliko kupatila, a nameštaj je luksuzan i sve je uređeno sa ukusom i tako da izgleda nenadmašno. Veliki bazen okružen zelenilom, soba za klavir i bilijar, spa soba, velike terase i čak bioskop na otvorenom su samo neki od dodataka koje poseduje ovaj dom.

 

Ova kuća spada pod Milsov zakon koji podrazumeva da se vlasnicima umanji iznos poreza ukoliko se odluče za restauraciju kojom se ne bi  kvario originalni izgled vile, s obzirom da je u istorijskoj zoni. 

 

 

 

makonda-tracker