ŠTA VI MISLITE?

Da li se STIDI svoje žene? Partner Nine Seničar NA METI KRITIKA zbog lepe Srpkinje

2

Nina Seničar je jedna od najlepših Srpkinja i uživa u braku sa Amerikancem, a ona i Džej Elis imaju ćerku Noru Grejs.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nina Seničar često bude u centru medijskog zbivanja, uglavnom zbog svog atraktivnog izgleda i dobrog ukusa kada je moda u pitanju.

 

Ovog puta, njen partner Džej Elis se našao na udaru medija iz prostog razloga jer ne objavljuje fotografije sa Ninom.

 

Nina i Elis su zajedno od 2015. godine i žive u Los Anđelesu, a novinare je najviše interesovalo to zašto on nema nijednu fotografiju sa Ninom na Instagramu.

 

Radar Online ističe i da Nina objavljuje zajedničke fotografije, a kao mogući razlog za Elisov postupak, naveli su rasizam i to da se on stidi svoje bele supruge.

 

Neki tvrde da Elis želi da sačuva svoju popularnost, a mešoviti brakovi još uvek nisu dostigli nivo kakav bi trebalo, pa zbog toga ne želi da eksponira Ninu na mrežama.

 

1 / 12 Foto: Instagram

 

Međutim, činjenica je da oni ne žele da svoj život non stop predstavljaju medijima i da se trude da žive srećno daleko od očiju javnosti. A poznato je i da Džej Elis daje izjave i ne priča nikada o svojoj privatnosti, te je razumljivo što i ne objavljuje porodične fotografije.

 

‒ Ja sam u veoma srećnoj ljubavnoj priči i na tome se zaustavljam. Ne brinem ni o čemu drugom. Za mene je emotivna veza najvažnija stvar koju ljudi mogu da imaju – istakao je u jednom od retkih intervjua u kojem je pričao o sebi.

 

 

makonda-tracker