tako to rade dame

Jedan CRVENI detalj menja SVE: Trik kojim je kraljica Ranija nežno i romantično izdanje pretvorila u MODNU LEKCIJU

0

Kako se obući kad želite da ostavite snažan utisak, ali tako da ne deluje kao da ste se previše potrudili? Jordanska kraljica ima odličnu ideju...

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana, supruga tamošnjeg kralja Abdulaha II, žena je koja samo jednim detaljem ume da pretvori najjednostavniju modnu kombinaciju u pravo remek-delo!


Ona uvek ima poneki statement komad ili neobičan modni izbor zbog kog su svi pogledi uprti u nju, a najnoviji stajling u kom se pojavila je nešto iz čega definitivno svi mogu da uče.

 

Jordanska kraljica posetila je u Amanu prostorije jedne kompanije koja stoji iza aplikacije koja povezuje jordansku modnu industriju s prodajnim portalima, kako bi se raspitala o načinu rada ove firme i popričala sa zaposlenima.

 


Za ovu priliku, Ranija je ponela jednu od efektnijih odevnih varijanti ove godine, koja je sastavljena od jednostavne bele majice kratkih rukava i raskošne suknje kolumbijske dizajnerke Silvije Čerasi. U pitanju je predivna duboka suknja bele boje, čiji donji deo krase izvezeni cvetići u različitim bojama.

 

Kraljica Ranija od Jordana, Kraljica Ranija, Kraljica Ranija Al-Abdulah
foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Detalj koji sve čini još lepšim i interesantnijim jeste crveni prsluk labavog kroja, trendi model koji je jordanska kraljica ponela raskopčan i time dodala oštru šik notu svom romantičnom izdanju, a kombinovala ga je sa crvenim salonkama modne kuće Dior od prevrnute kože.

 

Može li lepše?

 

 

makonda-tracker