dama nad damama

Kad se pojavila, u Bakingemskoj palati je vreme stalo: Kraljica Ranija u moru crnih izdanja zadala MODNI IZAZOV svetu

0

Na sinoćnom prijemu u Londonu, koji je okupio sam svetski krem kako bi se odala počast kraljici Elizabeti, najzapaženija je bila supruga jordanskog kralja Abdulaha II

foto: Dan Charity / PA Images / Profimedia
foto: Dan Charity / PA Images / Profimedia

U Bakingemskoj palati kralj Čarls sinoć je ugostio veliki broj svetskih političara i predstavnika kraljevskih porodica iz svih krajeva sveta, a zvanice su se u susret sahrani kraljice Elizabete pojavile mahom u crnim odevnim kombinacijama.


Sve dame koje su prisustvovale prijemu poštovale su protokol i pojavile se u crnom od glave do pete, a iako nije bilo previše prostora za kreativnost, kraljica Ranija od Jordana uspela je da pokaže zbog čega spada u najbolje odevene žene planete!


Supruga Abdulaha II odabrala je za ovu priliku odeću s potpisom dizajnerke Alesandre Rič, italijansko-britanske kreatorke, a reč je o dugačkoj haljini crne boje koja je ujedno svedena i vrlo efektna.

 

1 / 5 Foto: Dan Charity / PA Images / Profimedia

 

U pitanju je maksi-model dugih rukava, s odmerenim V-izrezom i strukiranog kroja, čiji je donji deo, kao i rukavi, komotniji i pruža vrlo šik izgled.


Kraljica Ranija ponela je uz to crne salonke modne kuće Manolo Blahnik koje krasi efektna kristalna šnala, kao i crnu pismo-tašnu istog brenda sa identičnom šnalom.

 


Supruga jordanskog kralja nije krila svoje divljenje prema pokojnoj Elizabeti II i istakla je da je oduševljena time koliko su Britanci ujedinjeni u svom tugovanju za njom.


Ne samo što je imala ogroman uticaj za života nego je njena smrt ujedinila ovu zemlju – rekla je kraljica Ranija. – Nikada nisam videla ovakav osećaj zajedništva u ovoj državi kao danas.


 

 

makonda-tracker