svedeno

Ko kaže da teksas suknje nisu za kraljice? Veličanstveno izdanje kraljice Ranije namenjeno za svaki dan

0

Jordanska kraljica ne pojavljuje se u javnosti tako često kao njene "koleginice" iz Španije i Velike Britanije, ali baš uvek pokaže nenadmašan modni ukus

foto: PPE / Sipa Press / Profimedia
foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Supruga kralja Jordana Abdulaha II oduvek se izdvaja izuzetnim stilom, a prelepa Ranija spada u red retkih poznatih žena koje jednostavno ne umeju da pogreše kada je reč o modi.


Ona se pre nekoliko dana u Jerašu, gradu koji je poznao i kao Pompeja Istoka, družila sa ženama koje su pokrenule ugostiteljski objekat Beit Harat Souf. U pitanju su dame iz jedne ženske organizacije koje se bave osnaživanjem žena u privredi Jordana, a kraljica Ranije usko sarađuje s njom.

 

Uvek savršeno doterana, jordanska kraljica je za ovu priliku odabrala još jedno šik izdanje, koje ima nešto ležerniju notu nego njene uobičajene odevne kombinacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Hat 👒 (@rroyalhat)

Ranija se pojavila u klasičnoj beloj košulji i vrelo efektnoj suknji, kakva se ne viđa svaki dan, naročito ne u stilu plemkinja. Izbor je pao na midi-suknju napravljenu od mešavine džinsa i lana, duboki model koji je pripijen u gornjem delu, a iznad kolena se širi i pada lepršavo pored tela.

 

U pitanju je suknja koju potpisuje Gabrijela Herst, čiju odeću kraljica Ranija često nosi, a sve je začinila teget salonkama s tankim i visokim štiklama.

 


 

makonda-tracker