(FOTO)

Efektni detalji čine izdanje bez greške: Ranija od Jordana jednostavnom haljinom nadmašila Kejt Midlton

0

Kraljica Ranija proslavila je veridbu svog najstarijeg sina Huseina, a njen izgled je zasenio čak i ovako bitan porodični događaj.

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Ranija je poznata po istančanom osećaju za modu i svojim elegantnim izdanjima kojima uvek skreće pažnju na sebe. Ovog puta je odabrala boju koju uglavnom svi izbegavaju kad su ovakve prilike u pitanju, ali kraljica je pokazala koliko elegantna može biti u svakom izdanju.

 

Ranija od Jordana je ponela crnu midi-haljinu dugih rukava koji su suženi pri kraju i imaju raskošnu dugmad za ukras. Crna svečana haljina ima i visoku kragnu, a srebrni cvetovi od kristala koji se nalaze na prednjem delu, čine ovu kombinaciju upravo kraljevskom.

Salonke u sivoj boji i torbica iste nijanse su zaokružile celu kombinaciju, a od nakita kraljica je samo stavila prsten i viseće minđuše.

 

1 / 2 Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

- Nisam mislila da je moguće imati toliko radosti u srcu. Čestitam mom najstarijem sinu, princu Huseinu i njegovoj predivnoj budućoj nevesti - rekla je ona.

 

Kraljica je pustila talasasto isfeniranu kosu i ovakvim izdanjem pokazala da je crna boja idealna za sve prilike i jedino sigurno rešenje kada ne želite da pogrešite, a bitan vam je dobar utisak.

 

Inače, kraljica Ranija i kralj Abdul imaju četvoro dece, ćerke Iman i Salmu i sinove Huseina i Hašema.

 

makonda-tracker