učimo od najboljih

Suknja rezervisana za DAME NAD DAMAMA: Kraljica Ranija pokazala MOĆAN način da se nosi braon ove jeseni

0

Kod Ranije od Jordana nikad ništa nije dosadno i već viđeno, pa tako i ova predivna suknja, uklopljena s jednostavnom, a ipak nesvakidašnjom majicom

foto: Queen Rania Office / Zuma Press / Profimedia
foto: Queen Rania Office / Zuma Press / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana trenutno sa suprugom kraljem Abdulahom II boravi u Omanu, gde je kraljevski par u službenoj poseti.


Protekla dva dana, oni su imali niz zvaničnih sastanaka i prijema, a jordanska kraljica je u svakoj prilici izgledala onako kako smo navikli od nje – beskrajno elegantno!

 

Ranija uspeva da uvek izgleda svedeno i otmeno, uz statement komade i detalje koji čine da hipnotisano gledamo njen stajling, a upravo je takva odevna kombinacija koju je nosila drugog dana boravka u Omanu, kada je sa suprugom posetila Nacionalni muzej i Kraljevsku operu u Muskatu.


Kraljica Ranija odabrala je autfit koji potpisuje kolumbijska dizajnerka Johana Ortiz, a reč je o dvodelnom kompletu kakav se ne viđa često: jednostavan, damski, a tako zabavan i inspirativan!

 

1 / 6 Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia


Gornji deo odeće čini rolka kratkih rukava, komotni model tamnobraon boje koji je ukrašen komadom tkanine koji visi dijagonalno poput lente i drapirano pada dajući lepršavost pokretu.

 

 

Jordanska kraljica kombinovala je Lucid Dream Top, kako je nazvana ova rolka, s jednom od najlepših sukanja koje smo videli ove godine – crnim dugačkim modelom sa detaljima koji mame pogled i odlično se uklapaju s braon topom.

 


Reč je o suknji imena Musical Mode, koja se širi od kukova i pada ravno, a ukrašena je braon trakama različite širine i tirkiznim ornamentalnim oblicima.


Ova dva komada zajedno koštaju oko 1.370 evra, a kraljica Ranija ponela ih je s jednostavnim crnim salonkama.

 

 

makonda-tracker