dama s velikim d

Ovakvu košulju NIKAD niste videli (a žudećete za njom)! Kraljica Ranija pokorila Njujork neobičnim crno-belim autfitom

1

Ko kaže da su bela košulja i crne pantalone samo još jedna dosadna i već viđena odevna varijanta? Jordanska kraljica čak i ovo nosi inovativno, sveže i zabavno!

foto: Queen Rania / Zuma Press / Profimedia
foto: Queen Rania / Zuma Press / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana, supruga kralja Abdulaha II, bila je jedna od najzapaženijih u Londonu početkom nedelje, kada je prisustvovala sahrani britanske krajlice Elizabete II.


Lepa kraljica, poznata po izuzetnom stilu, najpre je očarala izdanjem na prijemu koji je u Bakingemskoj palati upriličio novi kralj Čarls III, a na sahrani je uspela da se istakne u moru crnih odevnih kombinacija.

 

Ranija od Jordana je, naime, tada ponela šik kaput sa statement ukrasom na reveru koji je imala na sebi kada se prvi put srela s pokojnom Elizabetom sada već davne 2001. godine.

 


Nakon sahrane engleske kraljice, veliki broj plemkinja i prvih dama odleteo u London, gde se ovih dana održava niz važnih događaja kojima prisustvuju političari iz celog sveta. Među njima je i kraljica Ranija, koja iz dana u dan oduševljava Amerikance svojim stilom, a najupečatljiviji stajling koji je ponela je bez sumnje crno-bela kombinacija vredna divljenja.


Supruga jordanskog kralja prisustvovala je, naime, Samitu inovacija Earthshot nagrada u njujorškom hotelu Plaza. U pitanju je priznanje koje je 2020. godine ustanovio britanski princ Vilijam ispred Kraljevske fondacije i koja se uručuje za doprinos očuvanju životne sredine. Ove godine, nagrada će biti uručena u Bostonu, a jordanska kraljica svojim prisustvom uveličala je skup koji je najavljuje.

 

Za ovu priliku Ranija je odabrala poslovni stil, a zamku da se pojavi u već viđenoj kombinaciji izbegla je tako što je vrlo pažljivo birala komade. Iako spoj bele košulje i crnih pantalona zvuči kao prevaziđena igra na sigurno, jordanska kraljica ponela je komade vrlo neobičnog kroja i odmah preplavila modne portale.

 

1 / 7 Foto: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia


U pitanju je autfit s potpisom brenda Alexander McQueen, a osnovu čine duboke crne pantalone ravnog kroja čiji je gornji deo pripijen i ima skriven rajsferšlus i dugmad. Zahvaljujući tome, pantalone izgledaju crlo svedeno i dodatno ističu gornji deo odeće – nesvakidašnju belu košulju od organskog poplina čija cena iznosi čak 1.560 dolara. U pitanju je model širih rukava čiji gornji deo krasi dodatni sloj tkanine, koji na prvi pogled deluje kao kraća jakna, a čini stajling interesantnijim.


Ranija je uz to ponela belu torbicu modne kuće Bottega Veneta i jednostavne salonke od prevrnute kože.

 

 

 

makonda-tracker