brojni brendovi ga uvrstili u kolekcije

U modu ga vraća GUČI, trendseterke se već priklonile: Odevni komad sezone možete naći i u bakinom (ili dekinom) ormaru

0

Lako se kombinuje, popularan je u svim bojama ― i verovatno ga je nosio vaš deka! Pleteni prsluci su hit jesenje sezone i influenserke već nose ovaj komad na bezbroj načina.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svi znamo da retro modna sezona donosi tako često stare trendove, nekad čak i davno zaboravljene, "ostavljene" u osamdesetim i devedesetim godinama.

 

Ipak, nekada se starinski trend lako može odnositi i na garderobu koju su nosile naše bake... Ili i deke!

 

 

Modna kuća Guči je, ni manje, ni više, u svojoj aktuelnoj kolekciji predstavila pletene prsluke kakve su nosili uglavnom naši stariji kao jedan od popularnijih odevnih komada za jesen. Ne samo oni, brojni skuplji i pristupačniji brendovi su se priklonili ovom trendu i uvrstili ovaj komad u svoje aktuelne kolekcije.

 

Bilo da kupite novi komad, bilo da zavirite u bakin i dekin ormar, pleteni prsluk će na vama biti vrlo trendi, a još interesantnije je da oni mogu izuzetno lako da se uklapaju i kombinuju: i sa košuljama, i sa rolkama, i sa majicama, i sa bluzama... 

 

 

Uz to, oni jesu praktični, pa će nas utopliti kada je hladno.

 

Što se boja tiče, nose se i jednobojni prsluci koje možete uklapati uz monohromatske kombinacije, ali i, recimo, kao autfit sastavljen iz nekoliko pastelnih nijansi. Takođe, prsluci sa različitim motivima jesu in, pa će biti statement komad jeseni.

 



Vintidž modeli već su osvojili srca influenserki, pa nađite modnu inspiraciju u nekom od jesenjih autfita:

 

 

makonda-tracker