savršenstveno

ROLKA tako izgleda najlepše! Princeza Meri od Danske demonstrira kako nositi spoj koji će dominirati do marta

0

Dok evropski mediji bruje da je dever ludo zaljubljen u nju, danska princeza nastavlja sa svojim obavezama i nasmejana izlazi u javnost

foto: Martin Hoeien/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Martin Hoeien/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danska kraljevska porodica proteklih dana uspela je u nečemu što je delovalo nemoguće – da skrene pažnju s tračeva u vezi s njihovih "kolega" iz Velike Britanije Kejt Midlton, princa Vilijama, Megan Markl, kralja Čarlsa...


Naime, danska kraljica Margareta II (82) saopštila da će deca princa Joakima, njenog drugog sina, ubuduće biti grofovi i grofice, iako su do sada bili prinčevi i princeze. Princ Joakim, njegova supruga Mari i najstariji sin princ Nikolaj javno su pričali o tome koliko ih je pogodila ova odluka i o tome kako se porodica nosi s tim, a priznali su da je njihov odnos sa starijim sinom kraljice Margarete princem Frederikom i njegovom suprugom Meri "komplikovan".

 

Ubrzo se javio i prvi veliki trač: spekuliše se da je princ Joakim zaljubljen u snahu princezu Meri, a švedski list Svensk Damtidning objavio je fotografiju koja navodno prikazuje kako je on pokušao da je poljubi pred svojom suprugom.


I dok mediji bruje o njihovoj privatnosti i međusobnim odnosima, princeza Meri od Danske prva je koja je smelo izašla u javnost u jeku ovih tračeva.


U okviru obeležavanja 60 godina Unicefa u Danskoj, supruga prestolonaslednika princa Frederika posetila je skladište ove organizacije u Kopenhagenu. Tamo je sa volonterima pakovala pakete školske opreme za mališane i nastavnike, a za ovu priliku odabrala je izdanje koje je ujedno udobno, praktično i vrlo otmeno.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Ida Marie Odgaard


Prošle godine rolke su bile najveći jesenji hit, a tako će, po svemu sudeći, biti i ove sezone. Princeza Meri je jedna od prvih poznatih dama koje su odabrale ovaj komad, a odlučila se za jednostavan crni model, koji je kombinovala sa crnim pantalonama širih nogavica. Kao statement odevni predmet koji će učiniti ovaj stajling još više sofisticiranim, Meri je odabrala burgundi strukirani sako dugih i uskih revera, koji potpisuje modna kuća Alexander McQueen.

 


 

makonda-tracker