sa-vr-še-no!

Šik sako-hajlina & vrele čizme preko kolena: Stajling Mile Kunis koji svaku ženu pretvara u ZAVODNICU

0

Popularna glumica usudila se za mali modni eksperiment na crnom tepihu, a utisak je izvanredan

foto: Lev Radin/PACIFIC PRESS / Sipa Press / Profimedia
foto: Lev Radin/PACIFIC PRESS / Sipa Press / Profimedia

U Njujorku je sinoć održana premijera filma "Najsrećnija devojka na svetu", novog Netfliksovog trilera u režiji Majka Barkera, u kom glavnu ulogu igra Mila Kunis.


Glumica ukrajinskog porekla igra ženu koja izgleda kao da drži sve pod kontrolom, dok se ne suoči sa svojom traumom i be započne niz neočekivanih događaja.

 

Mila je bila zvezda premijerne večeri i crvenog tepiha, a za ovu priliku pripremila je svedeno izdanje koje odiše otmenošću, ali i seksepilom.


Popularna glumica poklekla je pred trendom sako-haljina, a opredelila se za vrlo atraktivan i neobičan mini-model koji potpisuje modna kuća Carolina Herrera, iz resort kolekcije za 2023. godinu.

 

1 / 7 Foto: Jordan Hinton/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

 

Neobična haljina izgleda kao duži sako, a ukrašena je asimetričnim pojasom od satena koji se za leđima završava raskošnom imitacijom kratkog šlepa.

 


Mila je ovaj šik model mogla da ponese s najjednostavnijim salonkama i izgleda spektakularno, ali je ona otišla korak ispred i oduševila – pojavila se u čizmama preko kolena, pripijenom modelu od prevrnute kože, i tako dala svom izgledu još seksepilniju crtu.


Duga puštena kosa, minimum šminke na njenom prirodno prelepom licu i zavodljiv pogled, i ništa više nije potrebno da Mila Kunis bude glavna vest dana u modnim medijima!

 

 

makonda-tracker