očarao ju je prvog dana

S NJIM JE DOŽIVELA PRVI POLJUBAC — I TO PRED KAMERAMA: Ljubavna priča Eštona Kučera i Mile Kunis nikog ne ostavlja ravnodušnim

0

Kada je dvadesetogodišnji glumac dobio ulogu Majkla Kelsa u seriji Vesele sedamdesete, nije mogao ni da sanja da će već u prvim danima na novom poslu upoznati ženu svog života. Isto važi i za Milu Kunis, koja je tada imala 15 godina i dobila je ulogu Majklove devojke Džeki Buvije.

foto: Profimeda
foto: Profimeda

U tom trenutku, Kučer je bio u vezi s glumicom Dženjueri Džons i nije ni primećivao nekoliko godina mlađu Milu. Za nju je, ipak, poznanstvo s njim bilo veoma važno.


Bila sam tako nervozna i bilo mi je neprijatno. BIla sam previše zaljubljena u njega — iskrena je Mila.

 

 

Kako je glumica istakla, ona se nikad ranije nije poljubila, a u jednoj sceni je trebalo da učini upravo to, i to s momkom koji ju je toliko očarao — Eštonom Kučerom. Učinili su to, a mnogo godina kasnije i sam Kučer je priznao da je bio nervozan jer je Mila još uvek bila samo devojčica.

 

foto: Profimedia

Ponašala se tako kul. Izgledala je kao da je to uradila već hiljadu puta. Ja sam bio taj s leptirićima u stomaku. Mislim, to je bila mala devojčica i trebalo je da je poljubim. To mi je kidalo živce — istakao je Kučer.


Godine su prolazile, Ešton i Mila bili su sve veće zvezde. On je izlazio iz veze u vezu, a ona je pala na šarm kolege Mekolija Kalkina, kog se sećamo iz filma Sam u kući.


Kolege iz serije Vesele sedamdesete često su se družile i uživale da provode vreme zajedno, ali nikad nisu prešli granicu prijateljstva.

 

foto: Profimeda

Međutim, kada je Ešton okončao svoj brak s Demi Mur 2011, Ešton i Mila sve su se češće viđali.


Kučer je uvek pričao o tome koliko je ona lepa. Ali ona je bila s Mekolijem dugo i uvek odavala utisak da nije zainteresovana za njega — izjavio je jednom prilikom izvor blizak Eštonu.


Ipak, već u septembru 2012. godine bilo je jasno da u njihovom odnosu postoji više od prijateljstva. Milina veza s Mekolijem Kalinom raskinuta je, a ona i njen prijatelj Ešton nisu se odvajali.


Predstavnici medija sve su ih češće viđali kako se smeju, grle, dodiruju i, na kraju, razmenjuju poljupce. Svi su ih zapitkivali otkud to da se rodila ljubav i kako im je zajedno, ali je par bio odlučan da sve zadrži za sebe. Baš sve.


Ja sam na teži način shvatio koliko je privatnost važna — izjavio je jednom prilikom Ešton Kučer. — Uradiću sve što je u mojoj moći da ova veza ostane privatna stvar.

 

1 / 7 Foto: Profimeda


U februaru 2014, par se verio, a u oktobru sledeće godine dobili su prvo dete — Izabel Vajat. Na večnu ljubav zakleli su se sledećeg leta, a i naredna godina je važna u njihovoj vezi jer su tada dobili sina Dimitrija.


Par je i dalje nerazdvojan, i dalje ne skidaju osmehe s lica kad su zajedno, i dalje izgledaju zaljubljeno kao prvog dana. I ne bi se reklo da će se to promeniti.

 

 

makonda-tracker