i sportski, i trendi

Tako upečatljivo — i IDEALNO uz bele patike! Street style Mile Kunis za proleće kopiraće devojke i u Srbiji

1

Mila Kunis ima jednostavan i superefektan predlog za odevnu kombinaciju za prolećnu šetnju!

foto: EPA-EFE / GEORGE FREY
foto: EPA-EFE / GEORGE FREY

Glumica Mila Kunis uslikana je u javnosti nakon što je prikupila čak 30 miliona dolara u kampanji koju je pokrenula sa suprugom Eštonom Kučerom. Podsetimo, glumica, koja je rođena Ukrajinka, rešila je da prikupi sredstva za pomoć Ukrajincima usled rata u toj zemlji.

 

Dok svedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili da odu na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava predstavljaće pomoć izbeglicama — izjavio je poznati par u videu kojim su se obratili pratiocima na Instagramu.

 

 

Mila, ipak, nije propustila i da na svoj način obeleži praznik Svetog Patrika, zaštitnika Irske, koji se slavio 17. marta. Možda nije bila elegantna kao Kejt Midlton u zelenoj boji ispred Vestminsterske opatije, ali uspela je da najležernijim stajlingom ostavi vrlo upečatljiv utisak!

 

Mila je obukla trenerku sa simbolom Svetog Patrika: detelinom sa četiri lista, koja je asocijacija i simbol sreće, što se i uklapa sa prirodom ovog veselog praznika.

 

Mila je uslikana u narandžastoj, komfornoj trenerci sa nekoliko šarenih motiva i velikom detelinom. I sama reč lucky (srećan), koja je ispisana na trenerci, asocira na radost, a tu je i reč love (ljubav). Uz pozitivnu poruku, vedre boje i udoban stil, čini se da je ovo idealan predlog sportskog stajlinga za nadolazeće proleće!

 

1 / 10 Foto: RACHPOOT.COM / SplashNews.com/ Profimedia

 

Šarene trenerke s vedrim porukama biće supertrendi, a najbolje ćete ih uklopiti uz bele patike, a Mila ima platneni model sa belim pertlama.

 

Jednostavno i tako upečatljivo!

 

 

makonda-tracker