ONA ZNA KAKO DA BUDE GLAVNA ZVEZDA

Izazovna SAKO-HALJINA zbog koje je Njujork zastao: Eva Longorija blista u večernjem izdanju bez greške (FOTO)

0

Glumica Eva Longorija prisustvovala je jednom događaju u Njujorku kojim se najavljuje početak teniskog turnira US Open.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Longorija je definitvno jedna od najbolje obučenih žena Holivuda. Njoj se skoro nikad ne dešavaju greške, a svako njeno izdanje je vredno pomena i uvek originalno, izazovno, ali sa ukusom.

 

Glumica je uvek nasmejana i lepo raspoložena dok pozira, a njene odevne kombinacije obično zasene svaki crveni tepih ili događaj na kom se pojavil

Eva je ovog puta odabrala kratku sako-haljinu sa dubokim dekolteom, ali tako da ne izgleda vulgarno, već sasvim lepo i izazovno. Crna haljina je sa dugim rukavima i jednim srebrnim detaljem koji sužava struk, a volumen na rukavima samo dodatno pojačava glamur koji je Eva prikazala.

Inače, ova moderna kreacija je sa potpisom dizajnerke Rachel Gilbert i košta 1.095 dolara. Ovo veličanstveno izdanje poznate glumice zaokruženo je prozirnim crnim salonkama koje su specifičnog dezena, baš kao i druge mnogobrojne štikle po kojima je Eva prepoznatljiva.

 

Kompletno izdanje ukrasila je zlatna ogrlica i viseće minđuše takođe u zlatnoj nijansi, dok je kosu podigla u rep i pozirala poput prave zvezde koja pokupi svu pažnju kad kroči na crveni tepih.

 

 

makonda-tracker