to može samo ona

Čizme preko kolena + VATRENOST: Dženifer Lopez u jednostavnoj mini-haljini koja ubrzava puls

2

Ovaj kroj uvek je aktuelan i zapravo ne otkriva mnogo, ali je obično rezervisan za najvitkije

foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je "dnevni tip" i paparaci je obično viđaju tokom šetnje, kupovine ili pri odlasku u teretnu, ali sada je napravila izuzetak i izašla je u jedan luksuzni holivudski restoran na večeru. A kada Džej Lo reši da se posebno dotera, jasno je da nas čeka samo oduševljenje!


Latino diva odabrala je za tu priliku vrlo atraktivno izdanje, čija je "glavna zvezda" izrazito kratka haljina koja možda deluje već viđeno, ali je definitivno vredna pomena.

 

Džej Lo se, naime, odlučila za mini-haljinicu modne kuće Saint Laurent, i to model s kratkim rolka-okovratnikom i dugim rukavima koji prati liniju tela. Ona, međutim, nije pripijena, već na nenapadan način ističe pevačicinu figuru u obliku peščanog sata, a veoma je kratka, pa u prvi plan stavlja njene besprekorno izvajane noge.


Dženifer je kombinovala ovaj seksepilan komad s belom torbicom brenda Chanel, a dodatno je naglasila provokativnost uskim čizmama preko kolena s visokim štiklama nazvanim Gazolina, koje potpisuje Christian Louboutin.

 

1 / 6 Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Iako se nižim ženama obično preporučuje da izbegavaju ovako visoke modele čizama jer mogu vizuelno da ih "progutaju", odnosno da im dodatno skrate figuru, Džej Lo ih je mudro kombinovala s kraćom haljinom, čime je postigla savršen izgled!

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker