raznobojna čarolija

Košta 3.500 € i vredi svaku paru: Glumica protresla Veneciju haljinom pred kojom će se klanja svaka zaljubljenica u modu

0

Kada je poznata britanska glumica stala na crveni tepih, malo ko je mogao da ostane ravnodušan

foto: Starpix / AFP / Profimedia
foto: Starpix / AFP / Profimedia

Nakon ceremonije otvaranja pre dva dana, 79. Filmski festival u Veneciji nastavljen je sinoć premijerom filma "Tar" režisera Toda Filda.


Ostvarenje s Kejt Blanšet u glavnoj ulozi oduševilo je publiku na Mostri, a mnogi komentarišu da se posle ove role australijskoj glumici smeši treći Oskar.
Premijera je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a među njima se našla i britanska glumica Džodi Tarner-Smit, koja je predstavila jednu od najlepših kreacija koje smo videli ovih dana u Veneciji. Štaviše, moglo bi se reći da je Džodi bila rame uz rame sa starijim koleginicama Džulijen Mur i Kejt Blanšet, koje su odabrala veličanstvena izdanja u crnoj boji.


Džodi se odlučila da iskoristi svu moć boja i na crvenom tepihu pokaže koliko zabavna moda može biti!

 

Glumica, koju publika zna po filmovima "Bez kajanja" (2022), "Kvin & Slim" (2019) i seriji "Noćni letači" (2018), stigla je na premijeru u raznobojnoj haljini u svim nijansama duge. U pitanju je model pripijen uz telo, zatvorenog okovratnika i bez rukava koji se od kolena širi u sirena-kroj, a tu je i raskošni šlep koji je pratio glumicu dok je koračala.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Nesvakidašnja toaleta koju mediji opisuju kao "psihodeličnu" i "otkačenu" svakako je zanimljiva i savremena varijanta najelegantnije haljine za posebne trenutke, a Džodi ju je upotpunila luksuznim dijamantskim čokerom i visećim minđušama.


Haljina je, inače, delo dizajnera Kristofera Džona Rodžersa i njena cena iznosi više od 3.500 evra, a iako još uvek nije ime koje svi dobro znaju, ovaj kreator je vrlo omiljen među slavnim damama, pa smo do sad njegove toalete videli na Zendeji, Trejsi Elis Ros i Mišel Obami.


Čitava kreacija još više je došla do izražaja zahvaljujući glumičinoj pažljivo zalizanoj kosi u stilu diva starog Holivuda, a u ruci je nosila nežnu pismo-tašnu boje lavande.

 

 

makonda-tracker