SJAJNO JE REAGOVALA

NJEN ODGOVOR JE SVE NASMEJAO: Voditelj postavio Mišel Obami pitanje o vođenju ljubavi s Barakom, ona se odmah snašla

0

Bivša američka prva dama gostovala je u emisiji čuvenog komičara Džimija Kimela i dobila pitanje kojem se nije nadala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati voditelj i komičar Džimi Kimel ugostio je virtuelnim putem u svojoj emisiji nekadašnju prvu damu Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obamu, suprugu 44. američkog predsednika Baraka Obame.


Povod za njeno gostovanje bila je najava njene kulinarske emisije Waffles + Mochi, a Kimel je iskoristio ovu priliku da popriča s Mišel o brojnim drugim temama, između ostalog i da joj postavi jedno škakljivo pitanje...

 


Jeste li one noći kad su specijalci uhvatili Osamu bin Ladena po naređenju vašeg supruga to proslavili vođenjem ljubavi? — pitao je komičar na opšte iznenađenje.


Bivša prva dama nije izgledala kao da je Kimel uspeo da učini da joj bude neprijatno, već se odmah snašla.

 

Znaš, moram da kažem tvojoj publici da si, iz nekog razloga, vrlo opsednut ovim delom tog velikog istorijskog događaja. Niko drugi, niko u istoriji svih događaja koje sam imala, nije se bavio tim jednim detaljem kao ti, Džimi Kimele — rekla je Obama. — Ti si i dalje onaj dečkić u sobi, ispod ćebeta s baterijskom lampom koji se nada da ga niko neće videti.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Naime, komičar je isto pitanje postavio i Baraku Obami kada ga je intervjuisao prošle godine, a i bivši američki predsednik vešto je odgovorio.


Pretpostavljam da je spavala. Iskreno, kad god bih završio s poslom ona je spavala — rekao je Barak. — Mišel ide u krevet oko devet uveče.


 

 

makonda-tracker