klasično i prefinjeno

Obe u crnom, obe OČARAVAJUĆE: Džulijan Mur i Kejt Blanšet u izdanjima pred kojima je cela Venecija uzdahnula

0

Na drugoj večeri 79. Filmskog festivala u Veneciji pojavile su se poznate dame koje su opčinile sve prelepim modnim kombinacijama 

foto: EPA / CLAUDIO ONORATI
foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Drugo veče venecijanskog filmskog festivala obeležila je premijera filma "Tar". Neke od najlepših žena sveta prošetale su u elegantnim i izazovnim toaletama na koje niko nije ostao ravnodušan.

 

Dve holivudske dive pokazale su šta je damski stil, a jedna od njih je ponela smelo izdanje od kojeg je cela Venecija na trenutak zastala. 

 

 

Džulijen Mur (61) i Kejt Blanšet (53) još jednom su pokazale da čak i klasične odevne kombinacije mogu biti neverovatne, a kako su izgledale pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 5 Foto: EPA /CLAUDIO ONORATI

 

Džulijan je ponela crnu usku haljinu koja je imala dubok izrez koji je sezao do njenog struka. Uprkos tome što je ovakva haljina često na ivici degutantnog, na njoj je ona izgledala seksi i primamljivo, gotovo savršeno.

 

Kejt Blanšet se odlučila za klasiku. Crni komplet od somota, pantalone sa veoma širokim nogavicama i korset sa velikim raskošnim cvetovima koji su krasili njen dekolte.

 

Sve oči bile su uprte u ove lepe holivudske zavodnice. Osim njih tu su bile i Džodi Turner Smit, Georgina Rodriges, Alesandra Ambrozio, Rosio Munjos Morales i mnoge druge.

 

Kakve kreacije su one ponele pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

 

 

makonda-tracker