savršena

Haljina s koje je NEMOGUĆE skrenuti pogled: Najlepša Mađarica na svetu pokorila Veneciju modnim remek-delom

1

Nekad je jednostavnost najbolji mogući modni trik, ako haljinu krasi neki detalj koji sve čini zabavnijim!

foto: Johnny Dalla Libera / SGP / Profimedia
foto: Johnny Dalla Libera / SGP / Profimedia

Manekenka i nekadašnji Viktorijin anđeo Barbara Palvin (28) definitivno je bila među najbolje odevenim ženama na otvaranju 79. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.


Slavna lepotica prisustvovala je premijeri filma "Bela buka"Noe Baumbeča u društvu svog dečka i poznatog glumca Dilana Sprausa, a sve prisutne očarala je neobičnim, ali svakako zanosnim modnim izdanjem.

 

Dok je Spraus nosio klasično crno odelo s belom košuljom i leptir-mašnom, Barbara se opredelila za jednostavnost i klasiku na sasvim drugačiji način – s detaljima zbog kojih ne moguće skrenuti pogled s nje!

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Mađarska manekenka odabrala je crnu toaletu brenda Armani Privé, koja je predstavljena u couture kolekciji za proleće 2019. godine.

 

Reč je o maksi-haljini čiji je gornji deo pripijen uz telo, dok donji pada pored tela, u potpunosti je prekrivena sićušnim crnim šljokicama, zatvorena je oko vrata i ima kratke rukave. Najinteresantniji detalj svakako je srebrni okrugli ukras na grudima, koji krase crveni kružići i linije koje na prvi pogled podsećaju na rese.


Barbara je svoje izdanje upotpunila crnom pismo-tašnom sa crvenim ukrasom, kosu je podigla u visoku i efektnu punđu, a odlučila se za jednostavnu večernju šminku koja naglašava oči zahvaljujući cat eye efektu.

 

 

makonda-tracker