ko se najbolje obukao?

Zvezde serije "Euforija" u autfitima zbog kojih zastaje dah: Ru, Kesi i Medi u kombinacijama koje ističu SEKSEPIL

0

One su se pojavile na jednom događaju koji je okupio glumce iz popularnog televizijskog ostvarenja. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na događaju posvećenom seriji "Euforija" pojavili su se glumici koji igraju u pomenutoj seriji, a među njima su se našle Zendaja, Sidnej Svini i Aleksa Demi koje su napravile pometnju kada su se pojavile. 

 

Najzanimljiviji su bili njihovi stajlinzi kojima su svaka na svoj način donele posebnu notu i energiju. 

 

 

Počevši od Zendaje koja se odlučila za komade koji su bili u sivoj nijansi i koji su na zanimljiv način pratili liniju njenog tela. Jedan komad je bio posebno upečatljiv, a to je predimenyionirani sako za koji se odlučila. Njeno odelo potpisuje modna kuća Fear of God, salonke su Krijsijan Labuten, a natit je birala u modnoj kući Bulgari. 

 

Na žurki bila je i Sindej Svini koja se isto odlučila za odelo kao i Zendaja, ali je njeno bilo dosta provokativnije i izazovnije. Odlučila se za crne Aleksandar MekKvin komade pri čemu blejzer kod struka ima zanimljiv rad koji treba da istakne seksepil svakome ko se odluči za ovaj komad. 

 

Sidnej je dodatno "začinila" svoju kombinaciju time što nije obukla ništa ispod sakoa, te je tako mamila sve poglede. Na sve to dodala je i decentan nakit koji potpisuje Melinda Maria.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Pored njih dve, bila je tu i čuvena Medi, odnosno Aleksa Demi koja je obukla zanimljivu vintidž Norman Norell haljinu koja je istakla njen seksepil.  Zanimljiva je bila i frizura za koju se odlučila koje je potpuno pratila look koji je ona želela da postigne. 

 

 

makonda-tracker