učimo od najboljih

Zato su zdrave, lepe i VEČNO MLADE! 10 fora koje OBAVEZNO treba da ukradete od poznatih lepotica

2

Da, one su superbogate i imaju na raspolaganju najbolje hirurge, nutricioniste, kozmetičare i trenere na svetu, ali daleko od toga da je njihova lepota isključivo u tuđim rukama ― ima nešto i u ovim trikovima!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako ste za Novu godinu doneli odluku da ćete od prvog januara napraviti neku sitnu promenu u svom načinu života i ishrane, a već sutradan zaboravili na nju, možda je se negde tamo neka poznata dama pridržava ― i možda je baš zato lepotica bez premca!


Koje su to navike poznatih lepotica od kojih ne odustaju koliko god ponekad bilo teško i koje im pomažu da se izdvoje i izgledaju i osećaju bolje? Šta je provereno dobro i vredno "prepisivanja"?
 

  • Mišel Kigan kune se u HIIT trening

Glumica Mišel Kigan poznata je po savršenoj figuri, a ona ističe da za sve treba da zahvali svojoj predanosti HIIT treninzima.


Intervalni trening visokog intenziteta (HIIT) podrazumeva vežbanje koje se sastoji od kombinovanja osnovnih vežbi koje se izvode u intervalima, a pauze između njih traju kratko i dozvoljavaju telu da se potpuno oporavi. proteklih godina je veoma popularan jer omogućava topljenje masnih naslaga i ubrzavanje metabolizma uz pomoć tri treninga nedeljno koji traju samo po pola sata.

 

  • Megan Markl počinje dan na nazdraviji način

 

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa poznata je kao promoterka zdravog načina ishrane i svojoj ljubavi prema avokadu, a jednom prilikom otkriveno je i da joj svaki dan započinje na isti način: uživanjem u zdravom obroku. Megan najpre popije toplu vodu s limunovim sokom, pa doručkuje zobene pahuljice pripremljene s bananom i sirupom od agave.

 

  • Dženifer Aniston ne može da živi bez najobičnije joge

 

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Iako nam je svet fitnesa predstavio brojne složene i zanimljive programe, glumica Dženifer Aniston kune se u najobičniju jogu, koju redovno praktijuje od 2005. godine.


Kako je ona istakla, joga joj pomaže da izgradi i fizičku i mentalnu snagu.

 

  • Ališa Kiz je izbacila hleb i mlečne proizvode

 

Ališa Kiz
foto: Profimedia

Od početka karijere, pevačica Ališa Kiz otvoreno je pričala o svojim problemima s aknama, a kako je nedavno rešila da se zauvek odrekne šminke, čak i na crvenom tepihu i spotovima, mnogi su primetili da muzička zvezda više nema ove muke. Kako je ona otkrila, u tome su joj pomogne promene u način u ishrane.


Ja sam hleboholičarka ― priznala je jednom i istakla da više ne unosi ni hleb ni mlečne proizvode, a ne konzumira ni prženu hranu.

 

  • Dženifer Lopez nikad dosta vode

 

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Primer toga šta je sve moguće s ljudskim telom kada se zdravo hrani i redovno trenira jeste Džej Lo, žena koja nas iz dana u dan oduševljava svojim izgledom.


Ona i oni koji brinu o njenom telu tvrde da je jednako važno i to koliko vode unesete.


Ona popije najmanje sedam čaša vode dnevno ― napomenuo je za US Weekly jednom prilikom Dženiferin trener Dod Romero.


Kejt Hadson jede pet puta dnevno

 

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Sećate li se onih sveta da, ako želite da smršate, jedete češće i manje? Oni nisu samo još jedan mit, makar sudeći po Kejt Hadson.


Lepa glumica nikad nije izgledala bolje, a ističe da je za sve zaslužan njen način ishrane: Kejt dan započne sokom od celea, pređe na proteinski šejk, ovsene pahuljice, acai bobice ili jaja, pa u kasnijem toku dana obično jede obroke zasnovane na biljkama, obično na tikvicama i bundevi, uz povremenu piletinu i ribu... Sve ukupno ― dođe do pet obroka dnevno!

 

  • Eva Longorija ruča kasno

 

Eva Longorija
foto: Profimedia

Meksičko-američka glumica ističe da je veliki gurman: ona se budi rano da bi mesila hleb i kroasane svojoj porodici, obožava svežu domaću testeninu, luda je za sladoledom.. Međutim, od početka karijere može da se pohvali izuzetnim stasom.


Jedna od njenih tajni, uz redovan trening, jeste to što Longorija odlaže ručak i obično ima glavni obrok tek u 18 časova.

 

  • Krisi Tajgen pazi na umerenost

 

Krisi Tajgen
foto: Instagram

Manekenka i supruga muzičara Džeona Ledženda autorka je više kuvara i može da provede ceo dan s varjačom u ruci, pa nije čudno što može ceo da i da gricka ponešto. Međutim, ona je veoma pažljiva: kako priznaje, žene u njenoj porodici nisu prirodno vitke i moraju da budu oprezne, pa će se Krisi tako počastiti se i čašom vina i pecivima i pastom, ali će biti vrlo pažljiva i kako ne bi preterala i sve vreme ponavljati sebi ― umerenost, umerenost, umerenost!

 

  • Gvinet Paltrou spava kao kraljica

 

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Glumica i lifestyle guru Gvinet Paltrou imala je vrlo bizarne momente: prodavala je sveće s mirisom njene vagine i sl, ali njoj se ne može osporiti da izgleda očaravajuće. Ona objašnjava da je jedna od njenih tajni kvalitetan san.


San igra tako moćnu ulogu u određivanju apetita i nivoa energije da verujem da on mora da bude prioritet ― čak i pre nego što pomislite na način ishrane ― kaže Gvinet.

 

  • Trejsi Elis Ros jede s radošću

 

Trejsi Elis Ros
foto: Profimedia

Šarmantna glumica može da se pohvali jedinstvenom lepotom i vitkom figurom, a njen trik je to što se raduje svakom zalogaju.


Ja jedem vodeći se istom filozofijom s kojom život: uz radost! ― rekla je jednom za People.


Ona je zagovornik teorije da treba jeste ono što čini da se osećamo dobro i u svom jelovniku ima proteine, zeleno lisnato povrće, voće, zdrave masti, ali neće reći "ne" čipsu kad ga poželi.

 

 

makonda-tracker