nestvarna

Jeftina, romantična, KAO IZ SNA! Mini-haljina španske kraljice kojoj (bukvalno) nijedna žena ne bi odolela

0

Baš kad pomislimo da Leticija od Španije ne može da se obuče lepše, ona nam pokaže da granice za nju ne postoje

foto: EPA-EFE/Ballesteros
foto: EPA-EFE/Ballesteros

 

Španska kraljevska porodica tradicionalno ovih dana boravi u Palmi, gde se nalazi njihova letnja rezidencija. Nakon više kraljevskih obaveza i svečanog prijema u palati Marivent, oni su rešili da se pomalo opuste i izašli zajedno na večeru, što nije promaklo paparacima na Majorci.


Nakon što su pre nekoliko večeri izašle s jednom rođakom i kraljem Felipeom, ovog puta večernji izlazak bio je rezervisan samo za dame iz porodice.

 

Kraljica Leticija sve vreme je ćaskala sa svekrvom kraljicom Sofijom, a društvo su im pravile njene ćerke princeza Leonor i princeza Sofija, nazvana po svojoj baki. Ova mala družina izašla je na večeru, a viđene su i tokom obilaska jednog bazara u ulici Paseo de Sagrera.


Dok je bivša kraljica nosila lagano letnje odelo u ljubičastim tonovima, njena poznata snaha poklekla je pred trendom po imenu Barbiecore, koji proteklih nedelja "drma" svetsku modnu scenu.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Ballesteros


Naime, Leticija se pojavila u laganoj letnjoj mini-haljini koja izgleda kao da izvađena iz Barbikinog garderobera, a u pitanju je jedna od najlepših košulja-haljina ove sezone! Ona se, naime, odlučila za model jednog pristupačnog španskog high-street brenda, čija cena iznosi nešto manje od 40 evra. Ovaj šik model širi se od struka, leprša i pada do sredine butina, a vrlo je efektan zahvaljujući belo-roze printu. Tu je i decentna kragnica, lagani rukavi 3/4 dužine, jedva primetni dugmići na prednjoj strani... sve što vam treba za jednostavan šik look!


Kraljica Leticija ponela je uz to svoju omiljenu letnju obuću – espadrile, i to model upečatljive pink boje s podignutom petom koji potpisuje Clooui Saladeta, za koje je izdvojila 130 evra.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Uz to je nosila malenu pismo-tašnu kuće Feel Mallorka, koji košta oko 47 evra, a od nakita je ponovo nosila svoj prepoznatljivi prsten Karen Holam, iza kog stoji simpatična priča.


Mlade princeze izgledale su jednako prelepo, a ove su se odlučile za lagane mini-haljinice i iste espadrile. Očigledno imaju od koga da uče!

 

 

makonda-tracker