bez greške

Košulja-haljina & suptilno naglašen SEKSEPIL: Lepa glumica očarala ZAVODLJIVIM stajlingom za veče udvoje

0

Nakon godina skrivanja Zendeja Kolman i Tom Holand odlučili su da i javno počnu da se pojavljuju kao par, a sada su uhvaćeni modno usklađeni tako da na prvi pogled izgledaju kao da snimaju reklamu. Međutim, više paže ponovo je ukrala Zendeja, zvanično najmlađa modna ikona u istoriji

foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanski glumac Tom Holand (25) i njegova koleginica iz Amerike Zendeja Kolman (25) upoznali su se na snimanju "Spajdermena", u kom Tom igra slavnu ulogu, i navodno godinama održavali tajnu vezu.


Dok su oboje krčili put ka uspehu i nizali uloge, sve vreme su se potajno viđali i podržavali jedno drugo, a tek prošle godine su prvi put uhvaćeni kako se ljube. Od tada su se tu i tamo pojavljivali kao par, a proteklih dana su često viđani u javnosti kako se drže za ruke i grle. Holand i Kolmanova, o kojoj se ovih dana posebno priča zbog njene uloge u seriji "Euforija", očigledno su spremni da celom svetu pokažu koliko se vole, a nedavno je otkriveno da će započeti zajednički život u Engleskoj!

 

Kako pišu britanski mediji, Tom Holand pazario je vilu vrednu više od 3,6 miliona dolara u Londonu, u kojoj će Zendeja i on živeti zajedno. Budući da njih razdvaja Atlantski okean i da oboje gotovo neprestano rade, Tom i Zendeja ulažu velike napore da održe svoju vezu, a uskoro će sviti porodično gnezdo u jugozapadnom londonskom naselju Ričmond, nadomak Temze. Zanimljivo, oni se nisu odlučili za savršeno opremljeno luksuzno zdanje, već za "običnu" vilu koju će prilagoditi svojim potrebama, a radovi na renoviranju su već počeli.

 

1 / 6 Foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Dok čekaju da njihov prvi zajednički dom bude spreman, Tom i Zendeja uživaju u Americi, gde ovih dana borave u Njujorku, a tamošnji paparaci jednostavno ne mogu da ih se zasite. Iako su prisustvovali jednoj hokejaškoj utakmici, o Zendeji i Tomu se najviše pričalo nakon što su uhvaćeni na putu ka romantičnoj večeri.


Par je, naime, bio modno usklađen, a oboje su se odlučili za ležernu eleganciju kojom dominira crna boja. Dok je glumac nosio svetlosivo odelo sa crnom rolkom i cipelama, Zendeja, poznata kao jedna od najbolje odevenih žena planete i zvanično najmlađa osoba koju je Savet modnih dizajnera Amerike proglasio modnom ikonom, ponovo je bila na visini zadatka.

 

1 / 6 Foto: FZS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Glumica je ponela košulju-haljinu, model koji na prvi pogled deluje kao samo predimenzionirana ženska ili velika muška košulja, a odlučila se za jednostavnu crnu boju. Struk je naglasila uz pomoć kožnog kašia s okruglom šnalom, a tu su i crne špicaste salonke s visokim potpeticama koje potpisuje Christian Louboutin.

 

Već visoka Zendeja dodatno je izdužila svoju figuru i dala svemu dašak seksepila uz pomoć otkopčana prva dugmeta košulje, a izgledala je posebno zanosno zahvaljujući frizuri koja naglašava prirodni volumen njene kose.

 

A ako vam nikad nije dosta Zendejinog stila, evo i jedne galerije po ukusu fashionista...

 

1 / 16 Foto: Robin Marshall / INSTAR Images / Profimedia

 

 

makonda-tracker