hit sezone

Siguran način da izgledate zabavno, ženstveno i šik: BARBI čarolija Eve Longorije kakvu morate da probate do kraja leta

0

Modna kombinacija glumice Eve Longorije koja spaja dva ultrapopularna trenda leta 2022. godine, a utisak je nadmoćan

foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna glumica Eva Longorija spada u red poznatih dama koje među prvima probaju najnovije trendove, pa ne čudi što nije odolela ultrapopularnim kratkim pantalonama. Ipak, ne bilo kakvim!


Trend Barbiecore proteklih meseci spada u omiljene u Holivudu, pa smo mnoge slavne lepotice videli u odevnim kombinacijama koje izgledaju kao uveličana odeća barbika. Eva Longorija odabrala je takav dvodelni set, i to vrlo zabavavnu modnu aluziju na poslovni stil!

 

Zvezda "Očajnih domaćica" pojavila se u nedavno otvorenom restoranu Catch Steak LA u Zapadnom Holivudu, gde je uživala u večeri s prijateljima u posebnom izdanju. U pitanju je komplet koji čine strukirani i dugački letnji blejzer, kome je Eva podigla rukave do lakta, i dubok i kratak šorts koji izgleda kao mini-verzija poslovnih pantalona.

 

1 / 7 Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ovakvi šortsevi najnovija su opsesija trendseterki, a već smo u sličnim modelima videli vojvotkinju od Saseksa Megan Markl i manekenku Belu Hadid.


Eva je svoje šik izdanje upotpunila kratkim belim topom, budući da ništa ne ide s pink nijansama bolj od bele boje, a tu je i predimenzionirana bela tote torba brenda Tequila Casa Del Sol . Glumica je svemu dodala i neobičnu obuću: providne cipele otvorenih prstiju.

 

 

makonda-tracker