niko nije ravnodušan

Leprša, podmlađuje i uzbuđuje: Predivna maksi-haljina kraljice Leticije zbog koje ju je i svekrva gledala bez daha

0

Španska kraljica i najobičniju letnju maksi-haljinu bira tako da može da je nosi na najsvečanijim događajima 

foto: EPA-EFE/Ballesteros
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Španska kraljevska porodica sada već tradicionalno deo leta provodi u Palmi, a ovogodišnji boravak na Majorci rešili su da obeleže i jednom posebnom svečanošću. Naime, kralj Felipe VI i kraljica Leticija organizovali su u palati Marivent prijem na kom su okupili vlasti Balearskih ostrva i predstavnike visokog tamošnjeg društva. Događaju je prisustvovala i Felipeova majka kraljica Sofija, koju nemamo često priliku da viđamo u javnosti.


Dok je bivša kraljica odabrala krem pantalone i laganu šarenu košulju, njena snaha i aktuelna supruga kralja opredelila se za nešto drugačiji spoj elegancije i letnje modne ležernosti.

 

Leticija od Španije pojavila se na skupu u vrlo trendi haljini, i to modelu maksi-dužine kakav je zgodan i za dan i za veče u letnjim mesecima. U pitanju je komad nazvan "Arijana", koji potpisuje brend Charo Ruiz Ibiza, u efektnoj svetloj nijansi boje terakote i sa tipično letnji dezenom.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Ballesteros


Ovaj model opisuje se kao opušten način da se istakne seksepil, pre svega zahvaljujući golim ramenima, naglašenom i vizuelno izuženom struku, dok je donji deo haljine lepršav i razigran.

 

 

Iako postoji varijanta s vrlo dubokim šlicem, španska kraljica opredelila se za haljinu bez njega, a zanimljivo je i da je Leticija, koja inače štedi i uglavnom nosi ekonomičnu odeću i potom je često ponavlja, za ovaj svakidašnji komad izdvojila 440 evra. Jednostavno je toliko očaravajući!


Supruga Felipea VI ostala je odana svojoj ljubavi prema espadrilama i ove letnje sezone, pa je šik haljinu kombinovala s ovom vrstom obuće, i to s modelom podignute pete i u boji cigle, koji krase satenske tračice.

 

Španska kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Ove espadrile kuće Calzados Picon su, inače, nazvane po njoj – "Leticija", a pružaju koraku i udobnost i otmenost po kojoj je Felipeova izabranica poznata.

 

 

makonda-tracker