postiže to s lakoćom

Kako izgledati elegantno u ravnoj obući? Trik je u HALJINI! Modna lekcija kraljice Leticije koja spaja glamur i udobnost

0

Supruga španskog kralja zamenila je visoke potpetice ravnim sandalama i na crvenom tepihu bila najbolje odevena od svih zvanica!

foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia
foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

U Palmi de Majorci juče je održana ceremonija zatvaranja 12. Filmskog festivala "Atlantida Majorka", a ovom događaju su prisustvovala velika svetska imena u oblasti kulture, poput naše umetnice performansa Marine Abramovič i francuske glumice Izabel Iper, dok je specijalna gošća bila kraljica Leticija od Španije, supruga kralja Felipea VI.


Španska kraljica je, kao i obično, izgledala zanosno, a mnogima je zapalo za oko da je, iako je bila među glavnim zvezdama večeri i inače nosi gotovo isključivo visoke potpetice, ovog puta je rešila da crvenim tepihom prošeta u ravnoj obući – i oduševila!

 

Leticija je imala zadatak da Izabel Iper dodeli nagradu "Majstori filma", a za ovu priliku odabrala je svedeno izdanje koje odiše elegancijom.


Ona se pojavila u jednostavnoj crnoj haljini s bretelama koju potpisuje brend & Other Stories, a u pitanju je model midi-dužine napravljen u potpunosti od satena.

 

1 / 7 Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

 

Reč je o komadu čija cena iznosi nešto manje od 90 evra, prati liniju tela tako što nije previše pripijen, a zahvaljujući materijalu vrlo je zgodna za najsvečanije trenutke.


Španska kraljica kombinovala je ovu toaletu s ravnim sandalama modne kuće Magrit, konkretno s modelom "Rebeka", koji krase tanki kaiševi i efektni kristali u prednjem telu. Tako je na vrlo suptilan način učinila svoj stil prikladnim za ovako važan događaj, a svemu je dodala crnu pismo-tašnu s perlicama i etno vezom.

 

 

makonda-tracker