savršeno za leto

Šorts u poslovno-svečanoj kombinaciji? O, da! Izdanje Megan Markl za kojim se okretalo pola Njujorka

4

Vojvotkinja od Saseksa ovih dana je u poseti Njujorku, a iz dana u dan oduševljava vrlo šik izdanjima. Jedno se, međutim, odmah izdvojilo.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl proteklih dana uživali su u čarima Njujorka, a posetu Velikoj jabuci vojvotkinja od Saseksa iskoristila je da se vidi sa feminističkom ikonom Glorijom Stajnem.


Ona je u jednom nedavnom intervjuu najavila da će sa Stajnemovom podržati Amandman o jednakim pravima, a njih dve su se, kako se veruje, sastale kako bi popričale o svojoj strategiji.

 

Za ovu priliku Megan Markl je ponela vrlo šik odevnu varijantu, sastavljenu od komada u kojima nije uobičajeno videti jednu članicu britanske kraljevske porodice.


Supruga princa Harija pojavila se u šortsu modne kuće Dior, teget modelu od svile i vune, što je definitivno odeća u kojoj teško da ćemo ikada videti njenu jetru Kejt Midlton. Štaviše, ovaj odevni predmet deo je njenog poslovnog stila!

 

1 / 7 Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Megan je, naime, kombinovala elegantni šorts sa klasičnom belom košuljom, vanvremenskim komadom koji vredi imati u ormanu u svim sezonama i za svaku priliku. Tome je dodala oker salonke od prevrnute kože koje potpisuje kuća Manolo Blahnik, koje su se savršeno uklopile sa braon kožnim kaišom brenda Ralph Lauren.


Marklova je uz to ponela i neobičnu braon torbicu kuće Cult Gaia, kao i nakit od žutog zlata, uključujući Cartier sat.

 

 

makonda-tracker