o njima se ne govori

Ovo su NAJVEĆE TAJNE kraljevske porodice: Lejdi Di se trudna BACILA NIZ STEPENICE, Megan je imala TRAUMATIČNO ISKUSTVO

0

Svi koji prate život kraljevske porodice dobro znaju da je u njoj sve strogo definisano i uređeno, ali ipak, posotoje neki izuzeci, koji su dobili obeležja "strogo poverljivo" i o kojima je zabranjeno da se govori
 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nakon što su princeza Beatros i Edoard Mapeli Mozi postali roditelji u medijima su se pojavile priče koje su mnoge podsetile na neke od nemilih događaja koji su se dešavali iza zatvorenih vrata kraljevskih domova.

 

- Njeno kraljevsko visočanstvo, princeza Beatrika i gospodin Edoardo Mapeli Mozi sa zadovoljstvom objavljuju rođenje svoje kćerke, koja je rođena u subotu 18. septembra 2021. u 23:42 u bolnici u Londonu - britanska kraljevska porodica objavila je u ponedeljak na društvene mreže radosnu vest.

 

Kasnije je Palata Bakingema izvestila u kratkoj izjavi o rođenju prestolonaslednika. Vrlo je malo fotografija kraljice tokom trudnoće. Krajem četrdesetih godina prošlog veka njihov nastup se smatrao suprotnim pravilima.

 


Druga kraljičina deca takođe su rođena u Palati Bakingem - osim Ane, koja je rođena u Klarence House-u. Palata je u to vreme bila u procesu renoviranja. Kraljica Elizabeta II, prateći najnovije trendove, zahtevala je prisustvo svog muža pri rođenju svog najmlađeg sina, Edvarda. Zahvaljujući tome, Filip je postao prvi otac u istoriji kraljevske porodice koji je prisustvovao rođenju svog potomstva.

 

Lejdi Di se zbog psihičkih problema trudna bacila niz stepenice

 

Dajane Spenser je bila prva koja je uvela neke novine u kraljevsku porodicu. Ona je pokušala da donekle unese živost u dvor koji je bio sve samo ne topli dom. Kada je rodila prvo dete, sve oči javnosti bile su uprte u nju. I tokom trudnoće Lejdi Di je rušila krute stavove Elizabete II, izlazila je u šetnje, kupovala u radnjama, pokazivala svoj trudnički stomačić. Suprotno tradiciji, odlučila je i da se porodi u bolnici.

 

princ Filip, Kraljica Elizabeta, Britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

 

Kada je 1982. rodila princa svog prvog sina - princa Vilijama - imala je 21 godinu. Dve godine kasnije rođen je princ Hari. O ovim trudnoćama i porođajima zna se mnogo više. Sama Dajana je bila željna da podeli vesti sa javnošću. U intervjuu sa novinarom Endruom Mortonom otkrila je šokantne činjenice.

 

- Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće, bacila sam se niz stepenice, pokušavajući da privučem muževljevu pažnju. Rekla sam mu da se osećam očajno i da sam stalno plakala. Rekao je da problem pravim ni iz čega, pa sam se bacila niz stepenice.

 

princeza Dajana, Princ Hari, Princeza Dajana i princ Hari, Dajana i Hari
foto: Profimedia

 

Tek mnogo godina kasnije se saznalo da je dajana imala problema sa depresijom, poremećajima u ishrani, a često su je mučile i misli o samoubistvu.

Zbog svih problema koje su imali u avgustu 1996. godine princ Čarls i Dajana su se razveli, a samo godinu dana kasnije Dajana je izgubila život u saobraćajnoj nesreći.

 

Megan je imala spontani pobačaj

 

Prvo dete Megan i Harija, Aeči Harison Mauntbeten rođen je u maju 2019. godine. Ona je želela da se porodila na seoskom imanju, ali se porođaj iskomplikovao i ona je ipak morala da ide u bolnicu. Sledeće godine Megan je prošla kroz traumatično iskustvo pobačaja, a to je i priznala dajući jedan intervju za poznati američki magazin.

 

Megan Markl
foto: Profimedia

 

Nakon toga par više nije imao dilemu, svaki sledeći porođaj, odlučili su da bude u bolnici. To se i dogodilo 4. juna ove godine. Lilibet "Lili" Vindsor rođena je u bolnici Santa Barbara u Kaliforniji.

 

 

 

makonda-tracker