učimo od najboljih

Zeleno, romantično, lepršavo! Tamara Dragičević ima NAJLEPŠU HALJINU za letnje venčanje

0

Ako ne znate šta biste mogli da obučete za neku svečaniju letnju proslavu, ova ideja Tamate Dragičević može biti od koristi

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumački i bračni par Petar Benčina i Tamara Dragičević imaju vrlo uzbudljivo leto! Po okončanju pozorišne sezone, par je bio na kratkom letovanju, da bi glumica potom gostovala u Tivtu sa svojom predstavom "Povratak", a par se zatim uputio na koncert Zdravka Čolića na Banja Luka Festu.


Odmah potom, porodica se uputila na novo i veoma važno slavlje — Petrova se sestra Nada udala se za dugogodišnjeg izabranika i poznatog odbojkaša Dražena Luburića.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Petar i Tamara su sa svojom decom bili među najveselijim zvanicama, a šarmantna glumica još jednom je bila na visini modnog zadatka.

Tamara je za proslavu, upriličenu u bašti jednog restorana, odabrala šik letnju toaletu koja je savršen izbor za letnja slavlja. U pitanju je model koji otkriva ramena i ima kratke rukave koji padaju u obliku zvona u visini grudi.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Glumica se odlučila za tzv. tiered dress, haljinu koja je proštepana tako izgleda kao da je sastavljena od više slojeva. Reč je o modelu koji deluje vrlo udobno, prijatno za visoke letnje temperature i može se nositi i u svakodnevnim prilikama kao street style komad, ali i za neke formalnije događaje. Posebno je omiljena jer odiše romantikom, pa pored jedva primetnih volančića ima i nabrani efekat i daje notu ženstvenosti i razigranosti.


Oakve haljine prave se u svim dužinama, a Tamara Dragičević odlučila se za maksi-verziju, i to u efektnoj zelenoj boji, a svoje izdanje je upotpunila zatvorenom obućom, dok je kosu pustila da pada u talasima.


Letnje, lepršavo i tako, tako šik!

 

 

makonda-tracker