ima posebnu caku

Modni klasik koji izdužuje figuru: Jednodelni kupaći Tamare Dragičević u kakvom bi se svaka žena osećala prijatno

0

Popularna glumica i jedna od omiljenih domaćih fashionista uživa na crnogorskom primorju, a njeni fanovi uživaju u njenim fotografijama

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Tamara Dragičević uputila se na jadransku obalu, ali ne na odmor — duga i uspešna pozorišna sezona za nju nije sasvim gotova!


Naime, ekipa predstave "Pristanak" Ateljea 212 nastupila je sinoć na Ljetnoj pozornici u Tivtu, u okviru Festivala mediteranskog teatra Purgatorije. Tako Tamari društvo prave kolege Branislav Trifunović, Bojan Žirović, Marko Grabež, Jovana Gavrilović, Jelena Stupljanin i Sofija Juričan, a neki od njih stigli su da posete i jednu tivatsku plažu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atelje 212 (@atelje212)


Među prvima koji su pokazali kako uživaju na primorju bila je Tamara Dragičević, koja je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala na obali.

 

Glumica je za ovu priliku odabrala jednodelni kupaći crne boje, koji na savršen način ističe njenu vitku figuru. Dok gornji deo ima tanke bretele i pomalo srcolik dekolte, donji ima posebnu modnu caku — zahvaljujući visokom nožnom izrezu, ovaj model vizuelno izdužuje figuru i noge.

 


Slične varijante jednodelnih kupaćih kostima spadaju u najpopularnije proteklih sezona, a crni modeli iz jednog dela su nepravaziđeni klasik koji može da se nosi svake sezone.


Tamara je svoje izdanje za plažu upotpunila retro naočarima za sunce, takođe u crnoj boji, a svemu je dodala i ogrlicu i nekoliko narukvica, kojima je postigla trendi izgled.

 

Zaboravili smo što smo došli — našalila se glumica u opisu fotografije.

 

 

makonda-tracker