praktične

I ako smrša i ako se ugoji — moći će da ih nosi! Blejk Lajvli je pronašla SAVRŠENE farmerke po ukusu i meri svake žene

0

Američka glumica spada u retke poznate žene koje ne koriste usluge stiliste već same planiraju svoj izgled za crveni tepih, pa nije iznenađujuće što je i njen svakodnevni stil vredan pažnje.

foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blejk Lajvli jedna je od slavnih dama čije modne kombinacije u svečanim prilikama privlače najviše pažnje modnih znalaca i sladokusaca, ali ništa manje oduševljenja ne izaziva ni kada skokne do prodavnice ili prošeta Menhetnom sa suprugom.


Zvezda serije "Tračara" tako je pre nekoliko dana Blejk sa suprugom i kolegom Rajanom Rejnoldsom viđena u Njujorku dok su šetali i ćaskali nasmejani, a čak i njihova zaljubljenost ostala je u senci glumičinog izgleda, ako pitate njene fanove. Blejk je, naime, za šetnju po toplom kasno jesenjem danu odabrala spoj crnog džempera s niskom rolkom marke Oak + Fort i farmerki, koje su glavna zvezda ovog autfita. U pitanju su pantalone od teksasa klasičnog dizajna — ravnog kroja i svele nijanse, duboke i krajnje jednostavne, kakve se lako uklapaju u svaku odevnu kombinaciju.

 

1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Ove farmerke nose naziv 70S, i to ne slučajno: inspirisane su stilom sedamdesetih godina prošlog veka koji je napravio modnu revoluciju i predstavio svetu prilagodljivu modu, odnosno dizajn koji može da se nosi bez obzira na građu i figuru. Izražene obline ili ne, koje kilo manje ili više, ništa od toga nije važno ako odaberete ovaj klasični model, koji laska struku i visokim pojasom omogućava da se sakrije sve što želite!


Blejk je uvukla džemper u ovaj komad, a struk je dodatno naglasila crni kožnim kaišem modne kuće Gucci.


Glumica je tome dodala bajkerske čizme na pertlanje s blok-petom brenda Christian Louboutin i prelepu mini-tašnu modne kuće Chanel, svetlucavi model od tvida nazvan Paris Byzance.
 

 

makonda-tracker