po uzoru na stare dive

Lepršava, zavodljiva, šik! VELIČANSTVENA HALJINA u bojama duge zbog koje će vam se Blejk Lajvli vrzmati po mislima

0

Nema sumnje u to da glumica Blejk Lajvli svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu pomera granice, a najnovija odevna varjianta u kojoj se pojavila je među njenim najlepšim do sad.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Profimedia
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Profimedia

Holivudska glumica Blejk Lajvli jedna je od retkih zvezda koje ne koriste pomoć stilista, pa njene odevne kombinacije ostavljaju još snažniji utisak. Uvek besprekorno odevena, uvek posebna, uvek korak ispred svih, Blejk je ponovo oduševila na njojorškoj premijeri novog Netfliksovog filma The Adam Project, u kom igra njen suprug Rajan Rejnolds, s kolegama Markom Rufalom i Dženifer Garner.


Očaravajuća Blejk, koja i kada je reč o svakodnevnom stilu bira samo najskuplje i najkvalitetnije, odabrala je za ovu posebnu priliku toaletu Atelier Versace iz kolekcije za proleće 2019. godine.

 

1 / 7 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Profimedia

 

U pitanju je dugačka haljina u pastelnim nijansama svih boja duge, koja na više mesta ima umetnutu poluprovdnu tkaninu, koja bez greške ističe njenu figuru i seksepil. Ovaj model ima vrlo smeo dekolte, dubok šlic, lepršava je, krase je bretele, a s ramena pada efektan puder-roze šlep.

 

Lajvlijeva je odabrala i narukvice u boho stilu, kao i šik viseće minđuše, a kada joj je zahladnelo na putu ka kući obukla je jednostavnu dugačku teksas jaknu.

 

Blejk Lajvli
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Profimedia

Blejk je uz ovaj nestvaran odevni predmet ponela roze torbicu modne kuće Chanel koju krase svetlobraon detalji, a sve je kombinovala sa svetloplavim sandalama brenda Gucci koje su prekrivene prevrnutom kožom i optočene kristalima.


Kako je za E! istakao njen makeup artist Kristofer Bakl, Blejk je zahtevala da liči što je više moguće na zvezde šezdesetih Šeron Tejt i Brižit Bardo, pre svega uz pomoć čokoladnog smokey eyes efekta, a ponela je i braon trepavice i rozikastobraon ruž.

 

 

makonda-tracker