veličanstveno

Usred šetnje crvenim tepihom — HALJINA SE TRANSFORMISALA! Izdanje Blejk Lajvli zbog kog je Rajanu Rejnoldsu pala vilica

0

Bračni par Rajan Rejndols i Blejk Lajvli bili su među domaćinima sinoćne Met gale, a uz to su, sada već uobičajeno, bili i među najbolje odevenima. Blejk, doduše, bolje nego suprug...

foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Profimedia,  Greg Allen/Backgrid / BACKGRID / Profimedia
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Profimedia, Greg Allen/Backgrid / BACKGRID / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli poznata je kao žena koja oduševljava stilom uvek i u baš svakoj prilici, bez obzira na to vidimo li je na crvenom tepihu ili tokom šetnje s decom. Zato ni ne čudi što je za Met galu, jedno od najvažnijih večeri u godini za slavne, uvek "u top formi" kad je moda u pitanju, a ove godine je — budući da su njen suprug Rajan Rejndols i ona bili među domaćinima Met bala — spremila nešto posebno!

 

Zvezda "Tračare" poznata je po tome što uklapa svoje stajlinge za ovaj događaj s nijansama crvenog tepiha, a tako je bilo i ovog puta! 


Blejk je ispred Metropoliten muzeja stigla u prelepoj toaleti italijanske modne kuće Versace, čiji gornji deo čini korset ukrašen raznobojnim linijama, dok donji čini raskošna šarena suknja s dominantno bakarnim tonovima i šlepom.

 

Glumica je uz to ponela i roz rukavice preko laktova i izgledala vrlo zanosno i u skladu s temom "Pozlaćeno doba", koje se odnosi na period izgradnje Amerike u zemlju kakva je danas.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Međutim, usred šetnje crvenim tepihom, baš kad je stigla do čuvenih crvenih stepenica, njen suprug Rajan Rejndols se pomerio od nje i stigao je Blejkin" modni tim", koji je "razmontirao" haljinu tako da ju je potpuno transformisao! Pred okupljenima se Blejk iznenada našla u toaleti s još dužim šlepom , a čitava haljina bila je u boji koja podseća na zelenu patinu.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Ako već niste shvatili u čemu je reč, otkrićemo vam tajnu: Blejkina haljina inspirisana je Kipom slobode, koji je, kao i svi spomenici, vremenom zbog oksidacije promenio boju i dobio finu patinu po kojoj je prepoznatljiv danas.

 

Upravo je Kip slobode podizan u Njujorku 1885. godine, u vreme američkog "pozlaćenog doba". Uz to, na zelenom šlepu nalazi se prikaz zvezdane mape, inspirisan plafonom njujorške železničke stanice Grand Central Terminal.


Po svemu sudeći, Blejk nije spremila supruga za to koliko će veličanstveno izgledati, pa je i on, kao i svi okupljeni, otvorio usta u čudu i divljenju nakon što se glumičina haljina transformisala.


 

makonda-tracker