stil dive

Glavna haljina ove modne sezone uz SVAČIJE omiljene štikle: Elegantno izdanje Blejk Lajvli koje je začinila — Šanelom

0

Glumica Blejk Lajvli blistala je u društvu svog šarmantnog supruga Rajana Rejnoldsa i Tejlor Svift, a mnogi se pitaju da li njen autfit "krije" četvrtu bebu

foto: Profimedia/PapCulture / BACKGRID/Backgrid USA
foto: Profimedia/PapCulture / BACKGRID/Backgrid USA

Glumica Blejk Lajvli ovih dana je glavna tema pisanja svetskih medija. Odnedavno se šuška da bi glumica mogla biti trudna po četvrti put, u prilog čemu govore njeni poslednji autfiti kojima je naglašen njen stomačić. Blejk i Rajan Rejnolds već imaju tri ćerke, Džejms, Ines i Beti, ali, sudeći po tome kako su krili i ranije trudnoće, verovatno ni o ovoj ne bi govorili javno.

 

 

Za to vreme, ovaj par je sa svojom dobrom prijateljicom, pevačicom Tejlor Svift, gostovao na zabavi nakon televizijskog šoua Subotom uveče uživo u Njujorku.

 

Ovom prilikom je prelepa Blejk odabrala omiljenu haljinu sezone: pletenu haljinu. U pitanju je model brenda Khaite, nazvan Mischa, midi--dužine, u tamnoplavoj boji. Haljina prianja uz telo, ima neobičan dekolte, kao i izrez sa zadnje strane.

 

 

Uz ovakvu haljinu glumica je ponela štikle koje potpisuje Kristijan Lobutin, model Calypso, u kraljevskoplavoj nijansi. Za još glamura pobrinula se tako što je ponela luksuznu torbicu sa lažnim dijamantima, koju potpisuje Šanel.

 

Da li ovaj stajling krije četvrtu bebu?

 

1 / 5 Foto: Profimedia/PapCulture / BACKGRID/Backgrid USA

 

makonda-tracker