nestvarna

Dragana Kosjerina — DAMA! Voditeljka sve HIPNOTISALA IZGLEDOM na Konstraktinom ispraćaju u Torino

2

Ako neko može da nosi sve i u svemu izgleda kao supermodel, to je definitivno očaravajuća voditeljka RTS-a

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srbija je danas ispratila Anu Đurić Konstraktu i našu delegaciju u Torino, gde će predstavljati našu zemlju na Evroviziji, najvećem muzičkom takmičenju Starog kontinenta.


Budući da je sve u vezi s Konstraktinim nastupom povezano sa simbolima i konceptualno, ni ispraćaj nije bio dosadan. Tako će naša predstavnica krenut put Italije u crvenoj "fići" sa srpskom zastavom, a sve je bilo u znaku bele boje, medicinske uniforme i belih peškira, u skladu s njenom pesmom In corpore sano.

 

Skupu je prisustvovao veći broj poznatih ličnosti i mnogo medijskih ekipa, a među najzapaženijima bila je Dragana Kosjerina, voditeljka RTS-a koja je bila zadužena za vođenje programa i ovom prilikom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Šarmantna Dragana pojavila se ovom prilikom u vrlo šik kombinaciji sastavljenoj od pencil suknje do kolena i strukiranog sakoa sa dugim i uskim reverima. Voditeljka se opredelila za komplet tamnoplave nijanse, a blejzer je ponela preko satenske bluze bele boje. Da teget i crno nije zabranjena kombinacija pokazala je dodavši crne salonke s visokim potpeticama, a kosu je pustila da pada ravno.


Inače, Evrovizija zvanično počinje 10. maja, kada će se održati prvo polufinalno veče. Konstrakta nastupa druge polufinalne večeri, 12. maja, a veliko finale zakazano je za 14. maj.


Ovo će biti 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije, a održava se u Italiji, nakon velike pobede Italije prošle godine u Roterdamu.

 

 

makonda-tracker