da li se vama sviđa?

Elegantno, moderno i poslovno: Street style Dragane Kosjerine je VREDAN PAŽNJE i kopiranja

4

Ona je podelila na društvenim mrežama fotografije koje su odlična modna lekcija za sve koji vole se obući sofisticirano.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Dragana Kosjerina na svom Instagram profilu podelila je niz fotografija na kojima pozira u zanimljivoj kombinaciji koja pristaje svim ženama.

 

 Dakle, ona je odlučila da prošeta Studentskim trgom i napravi nekoliko modnih fotografija koje su za krako vreme zapale za oko javnosti. 

 

Najpre najveću pažnju je privukla njena bela košulja koja je bila najsvetliji detalj na njenom autfitu i u skladu sa tim, ukombinovala je i druge nešto tamnije komade. Naime, njena košulja bila je od svilenkastog materijala, te je tako ona odlično padala niz njeno telo. Zakopčala je sve dugmiće i tako dala sofisticiranunotu svom stajlingu. 

 

Uz beli komad sparila je i pantalone od tamnog teksasa koje su bile uske i pratile njene vitne noge, dok je uz sve ovo odabrala da obuče i duboke kaubojske čizme koje su bile dobar kontrast drugim komadima. 

 

Zanimljivi detelji bio je srebrni kaiš koji se nazirao, kao i crna torbica i naočarem. Međutim, nikako ne teba da se smakne fokus sa njenog sivog kaputa koji je zaokružio celu kombinaciju, te je svojim krojem upotpunio Draganinu gracioznost i savrđeno ispratio njenu figuru. 

 

 

makonda-tracker