(foto)

Jarko & MOĆNO: Dragana Kosjerina za prvo polufinale Pesme za Evroviziju istovremeno birala ELEGANCIJU I SEKSEPIL

2

Voditeljka Dragana Kosjerina s kolegom Jovanom Radomirom otvorila je prvo polufinale festivala Pesma za Evroviziju u haljini koja odiše elegancijom

foto: Printscreen RTS
foto: Printscreen RTS

Festival "Pesma za Evroviziju '22" počeo je u RTS-ovom studiju na Košutnjaku!

 

Mnogi su s nestrpljenjem očekivali nacionalni izbor za predstavnika na čuvenom muzičkom takmičenju Evrovizija, a tokom prve polufinalne večeri predstaviće nam se domaći izvođači sa svojih 18 numera. Podsetimo, njih devetoro otići će u finale, a predstaviće su nam se domaće zvezde poput Angelline, Marije Mikić...

 

 

Voditelji sve tri večeri su Dragana Kosjerina i Jovan Radomir, a kako to obično biva kad je ona u pitanju, jedna od najlepših srpskih poznatih dama blistala je na sceni!

 

Dragana je za prvo polufinale Pesme za Evroviziju obukla toaletu koja neodoljivo podseća na onu koju je nosila pre tačno dve godine. I ovog puta birala je jarku nijansu, koja asocira na radost, baš u skladu s porukom ovog muzičkog festivala. U pitanju je dugačka haljina bez rukava, koja naglašava njen dekolte, ali i zanosnu figuru!

 

1 / 7 Foto: Printscreen RTS

 

Uz blage lokne i njen prepoznatljiv šarm, Dragana istovremeno izgleda i elegantno i seksepilno, a opet dovoljno svedeno.

 

Ovako je izgledala na prethodnoj Beoviziji:

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker