POŽELIMO JOJ SREĆU

Crvena fića i BELI DOKTORSKI MANTIL! Ispratili smo Konstraktu u Torino (FOTO)

2

Pobednica Pesme za Evroviziju Ana Đurić Konstrakta danas kreće put Torina

foto: Foto: Glossy
foto: Foto: Glossy

Naša predstavnica na takmičenju za Pesmu Evrovizije spremno je dočekala novinare, koji su joj nakon konferencije poželeli srećan put.

 

Ana Đurić Konstrakta se pred brojnim medijskim ekipama pojavila u Galeriji RTS-a.

 

 

Konstrakta je odgovrala na pitanja, a imali smo prilike da vidimo i kako će izgledati konačna postavka sa kojom će se srpski predstavnici predstaviti na ovom velikom tamičenju.

 

Za put je odabrala beli mantil i medicinsku uniformu, što je bio i njen kostim na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji

 

Takođe, ona je novinarima podelila simbolične poklone, peškire sa natpisom Konstrakta "In corpore sano".

 

Kao što smo navikli, Konstrakta nas je i ovog puta izenadila. Za prevoz do Torina izabrala je simbolično, starog crvenog "fiću".

 

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

 

Inače, Evrovizija zvanično počinje 10. maja, kada će se održati prvo polufinalno veče. Konstrakta nastupa druge polufinalne večeri, 12. maja, a veliko finale zakazano je za 14. maj.

 

Ovo će biti 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije, a održava se u Italiji, nakon velike pobede Italije prošle godine u Roterdamu.

 

Fotografije pogledajte u galeriji:

 

1 / 11 Foto: Foto: Glossy

 

 

makonda-tracker