ne možete da pogrešite

Stvara ILUZIJU UŽEG STRUKA, nosi se i uz ravno i uz štikle: Kombinezon Dženifer Lopez savršen za milion prilika

0

Nosite ga uz ravnu obuću i fenomenalan je za svakodnevne prilike, podignite se na štikle u ovakvom kombinezonu i izgledaćete spremno za najformalniji događaj. Ako želite da vam bude toplo, ispod njega ponesite rolku, a da biste naglasili seksepil — nosite ga na golo telo. Baš sve je dozvoljeno!

foto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez iz dana u dan nas ostavlja bez daha kombinacijama koje bira za šetnje i izlaske na ručak sa svojim dečkom i čuvenim glumcem Benom Aflekom.


Suknje, haljine, spojeve farmerki i patika... baš sve Džej Lo nosi kao da šeta po pisti, a sve je tako mudro i kombinovano. Nije poznato da li Dženifer sa stilistima osmišljava i svoje stajlinge za svakodnevne izlaske, ali oni defintivno pokazuju da latino zvezda zna šta radi, a takav je i najnoviji autfit o kom se priča.

 

Naime, Džej Lo je viđena u Los Anđelesu kada se s Aflekom uputila u bioskop, a za ovu priliku je odabrala vrlo udobar i praktičan stajling koji ima i izrazito šik notu. To je postigla pre svega zahvaljujuću ključnom delu kombinacije — crnom kombinezonu.


Latino diva je za komad koji potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana izdvojila skoro 2.400 dolara, ali dobra vest je što postoji mnogo jeftinijih varijanti, budući da je u pitanju klasičan kroj i jednostavan model.

 

1 / 5 Foto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ona je pred paparacima prošetala u crnom kombinezonu bez bretela i rukava, čiji je gornji deo pripijen uz telo i ima jednostavno kopčanje crnim dugmićima, vizuelno čini da struk izgleda uže i od kukova se širi padajući u ravnim nogavicama.


Ovaj komad lako bi mogao da prođe kao kombinezon koji naglašava Dženiferin urođeni seksepil i dekolte na crvenom tepihu, a ona ga je sada ponela kao svakodnevni odevni predmet, zahvaljujući tome što ga je kombinovala s belom rolkom pripijenom uz telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blue._diva (@blue._diva)


Iako bi utisak možga bio još jači s nekim salonkama s visokim potpeticama, Džej Lo je ponela ovaj komad sa Chanel mokasinama, crnom torbicom Pouch modne kuće Bottega Veneta i velikim naočarima za sunce marke Prada.

 

makonda-tracker